Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno malo razuma od Iranskih lidera. Ja stvarno ne vidim kako se ovo moze zavrsiti pozitivno za Iran ukoliko nastave da se kurce. Amerikanci su im vec slomili ekonomiju a sankcije jos uvijek nisu u punom jeku. Druga stvar, ja sam 100% siguran da ce Obama narediti napad ako se Iran stvarno priblizi bombi. Sateliti i avioni su konstantno iznad Irana tako da ne vjerujem da ce uspjeti nesto uraditi a da ih Amerikanci neskuze. Ako bi kojim slucajem odgovorili na taj napad pa onda im slijedi potop. Dakle jedina razumna opcija je da odustanu od nuklearke, spase se od napada i jos ih Amerika nagradi.....
Iranci su izgleda bankotirali,opet idu u suzanj...
Pa kako je nastavio prije ce Bosna imat nuklearku nego Iran hahahaa.
"Amerika i njeni saveznici" ???? koji su to osim zionističkog Izraela ? Pakistan? Saudiarabija? E moj Barack "HUSSEIN" Obama, siromašni i islamski svijet se nado nekoj promjeni američke doktrine u odnosu prema ostalom svijetu a ti pokaza kao tvoji prethodnici ništa bolji i ništa drugo nego sluga ZIONISTČKOM LOBIJU.
Šta hoćete više od te Amerika? Što god da napravi....nikad dobri...i vice versa.
sismise, lakse je nabrojati zemlje koje nisu Americki saveznici. Iran, Sirija, Sjeverna Koreja, Vijetnam ...hmm mislim da je to to. Ostalih 200 zemalja su Americki saveznici.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bilo kako bilo, kao sto Amerikanci "imaju pravo" da terorisu svijet imate i vi pravo za atomsku bombu
Neće te to dočekati....nikad!
Iranci rade mudro...