Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.. ovo je prikriveni vehabija,što bi rekla genocidna gamad!
Inace, Causevic i Popovic stara australska prezimena, datiraju jos od prvih doseljenika, ma kakvi, od Aboridzana! :D Sa 18 valjda treba ganjat curice, a ne oruzje? Ili se balkanski mentalitet ne mijenja sa useljenjem negdje... Hajd' nazad za Bosnu, ako ne cijenis zemlju koja ti pruza sigurnost i mogucnosti napredovanja...
a koja su to "stara australska prezimena"?
google :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Harune Aferim jos da si im kakva belaja uradijo da se sjete koje cipke materine su radili na Galipolju i htjeli malo Turske da prisvoje al dobili su po Pickici
eeeee konjino. u tvojim godinama ja sam pišao preko glave
Meni vala izgleda ko terorista
Bošnjaci širom svijeta, ujedinite se!!
Baci se na drogu,alkohol,cure, kao i sav normalan svijet. :Đ
Politika, sve na racun pridobijanja glasaca, tako da izmisle teroriste, da bi vladajuca partija pokazala kako se brine o narodu. Kod australaca je "tresla se gora-rodio se mis"
Treba ga osuditi zbog kombinacije zurka - trenerka - tole. I što ima ruke u džepovima dok ga slikaju. I što ne gleda u aparat i ne pući usne. Ako se kaže upario trenerku i tole, kako se kaže kad tome doda još, mećimo, zurku? Nemere upario kad je troje, jel'de?
dijete drago, uživaj u mladosti, Australija, sunce, plaže, muzika, alkohol, droge