Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...kako bi ostvarila svoj cilj." Koji cilj?? Clanak vam je bez glave i repa.
Trči Tuka trči brže Tuka trči trči Tuka trči.
Bice sranja kako god
u Rio-u, od početka ove godine do sad ima blizu 3hiljade ubistava
Rio je ogromna metropola,pitam se,kako vlasti uopšte mogu sve to držati koliko toliko pod kontrolom, pljačkanje građana je svakodnevna pojava,bukvalno luda kuća https://www.youtube.com/watch?v=c0ztLtpuwkM
kako ovim kozojebima nije mrsko u Brazil
molimo brazilske vlasti da paze na ljuCka prava uhapsenih. Sabina ĆudiĆi
cmakir izmetbegovic
Sve li im jjjjj. Vjeruju u nešto što ne vide i raznose nevin narod. Ako ko ima problema sa mojim stavom neka mi se obrati, vrlo rado ću im preporučiti nekoliko osnovnih knjiga biologije, sve do onih kompleksnih i čak ću im omogućiti besplatne linkove za preuzimanje.
@azem naravno, sve u cilju progresa.
@Mustrafa(ŽarkaMuća zahvaljujem, a ovi što su mi dislajkali želim da pojasne zašto ne ubijam nikoga, zar znanje može ubiti?
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
brazilski isil tzv Brasil
Brisil :-D