Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se igro ruskog ruleta nikad nije dobro prosao, bas me zanima Kako ce se zavrsit EU Game protov ruske mafije .Neko ce izvuc I te Kako debel kraj na kraju jer to nije lova postenog naroda koji bi Mozda I preusutili . Ovako nije se igrat sa ruskum milionima tu si kraci sa zivot sasvim sigurno
@antara ...izvini, a šta tebi nije jasno?...južnjaci, ako išta znaju, znaju ćapit i ćalapirit'...eno ti nadan vidošević...go k'o prst...al' mu zato mati od 80 godina ima 5-6 firmi, 10 stanova i par jahti...skontala žena u peMziji da je rođena za biznisa :)
zemlja koja nema ama bas nista, sem trunke turizma strahuje za stedise koji imaju ni manja ni vise nego 100000 EU, odakle im samo novci da mi je znati?, za ruse se zna, koja placka i iskoristavanje EU dobrote. zanima me sta ja sjevernim kiprom imaju li oni prblema?