Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što i najmanje podsjeća na komunizam pa makar imalo samo kao znak crvenu petokraku zapad se boji i bježi od toga kao đavo od krsta.
Kad to izjavi ministar iz VB to je u najmanju ruku smiješno!
Nisu mi jasni ljudi koji mrze Ameriku a vole Rusiju. To je isto ko da mrzis serijskog a volis masovnog ubicu.
Neka,povelja Kulina-bana vječno bude u rukama Rusa, kao potvrda da Bosanci samo njih smatraju svojom braćom od povjerenja.
Samo palamudite Rusija vam poremetila planove da unistite i to malo sto je ostalo,a na kraju bi i citavu europu u crno zavili,ko zna koliko bi jos teroristickih napada bilo i nevini zrtava,da se nisu ovi smecari od ISISa u cosak satjerali.Htjeli priznati ili ne Rusija i Iran su zasluzni za to,"koalicija" se borila godinama ,a ovi za par mjeseci ih satrali,to sve govori. Naravno svakako imaju koristi od toga ,ali bar su se rijesili onih zatucanih idiota,sa ideologijom vjernika.
A englezi su kao gledali sirijske interese finansirajuci ekstremiste haha
Sta je u Libij ? je li i tamo Rusija krivac , smecari jedni nistite drzavu po drzavu i uvijek vam neko drugi kriv
Da ste se naguzili i prepustili nam Siriju, ne bi nista bilo... Pa to mozes za svaki rat reci. Kakav bolid.
Šteta što Francuska nije tako razmišljala kada je napala Libiju.