Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je do sada optuzeno i koliko presuda je doneseno za terorizam??? Moze li neko da me uputi na neku zvanicnu stranicu po tom pitanju??? Problemi rastu... a nema rijesenja! Lakse je optuziti nekih 2-3 milijona ljudi u nekoj zajednici od 500 milijona za sve probleme koji se desavaju nego pokusati rijesiti te probleme u temelju... Penzijski, socijalni i zdravstveni fondovi u Evropi su presusili, a u SAD-u odavno ih i nema, a treba to sada narodu objasniti. Lakse je hapsiti fundamentaliste koju su formirani 1980`tih godina u Afganistanu da bi se borili protiv USSR-a pa prezivili do danas.
evropa treba da rjesi pitanje islamskih fundamentalisgta koji zive na socijalnoj pomoci u eu .. oduzmi socijalnu pomoc pa neka klanja galdan 5 puta dnevno i spava u dzmiji vec ima pomaka u danskoj i holandiji ali njemacka kasni i to im se obija o glavu