Abu Marzuk, vođa Hamasa
0
'Hamas traži primirje i deblokadu Gaze'
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dovrsi: koji si ti mucenik, m... ti tvoju??!!! ko vas voli TERORISTI i SILOVATELJI? e tugo moja...
Izrael je isti kao sto su srbi kod nas znaju samo po civilima udarati
krizari se vracaju! SHAME ON ISRAEL
izgleda ni on
NAS ALLAH VOLI
za clk Čuj junače dovrši pozivanje u smrt. Zašto se dvoumiš? Nije valjda zbog 2,1 milijarde kršćana na svijetu. Napiši ono što misliš a to je \"Smrt i kršćanima\"..... Javi se junače i dovrši! Nemoj zaboraviti da ste vi ste muslimani omrženi u čitavom svijetu. Niko vas ne voli!
cuj to ce se desiti ako ti priznas RS kao drzavu! SMRT IZRAELU !!! SMRT ŽIDOVIMA !!!
sad kad su skontali da je izraelu baš briga koliko će pobiti, pa da će uskoro ostati bez besplatnog živog zida, prpa uhvatila... ej moji junaci (\"idem javit u štab\")
Izrael ne smije olako sklapati primirje sa ovim majmunima koji su guzice sakrili u Siriji, pa odatle zovu na unistenje Izraela, dok nevin narod pati. Obavezno da priznaju Izrael i da se vise sklopi taj sporazum baziran na granicama iz 1967. godine koji ce dovesti do supostave palestinske drzave.