Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim ljudino !
Ovi Grci su sami sebe doveli u takvi situaciju, ne kontam šta je tu sporno.. Sam pao sam se ubio.. I ja bi ih istjerao iz EU..
Nije kazna za ljevicarsku vladu, nego za idiotsku vladu koja je manipulisanjem najnižim strastima kod svog naroda i blaćenjem Njemačke htjela da napravi pritisak na Njemačku da im otpise dio i olaksa ostatak duga.
...glupost... Traziti svoje pare nazad po tvom znaci zelju za dominacijom...nidje veze... Ko brani grcku vladu isto ko da bi sutra branio nase politicare sto su pojeli milijarde kredita a evropa trazi novac nazad... A mi izadjemo na ceste i trazimo jos kredita od mmfa da im prepuste... Eto koji je to paradox...
smijesno,covjek ima zvanje intelektualca,a ti komentar na klixu?
prnem ti stari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koracamo ka 4. rajhu..
ekonomski rat