Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po šerijat (islamskom zakonu) ove žene ne bi trebalo da budu na istom bazenu gdje ima još hiljade gologuzih žena i muškaraca, znači njima je to zabranjeno njihovim zakonom bez obzira šta one obukla. Žalosno je što neko iskorištava ove žene za raznorazne političke ili neke druge borbe. Ko nezna neka se malo edukuje žena po islamskim običajima ne bih trebala biti na istoj plaži gdje ima drugih polu golih mufonja.
@dsxx rek'o je onaj tumač islama, poznat po izjavi dokle sama žena smije iz sarajeva dobacit. Tako i za kupace. Ne smije setnici uz more priblizit a kamo li se skvasit 😋
@dsxx ... vehabonu nekakaj cuvaj ticku svoje zene
zamisli da i krscanke protestuju u Pakistanu i traze da samo mogu sipat vodu gdje i muslimanke?
@Maryam, tako je ! Poznato je da su oko hiljadu godina prije Muhamedovog rođenja muslimani Starim Rimljanima donijeli vodovod i kanalizaciju.
Zamisli samo da krscanke protestuju u Pakistanu i traze da se mogu gole kupati pred djecom drugim ljudima,bas je ovaj Islam,brani zenama da se gole kupaju.
Ove muminke ako su to im je zabranjeno da se kupaju zajedno sa gologuzim zenama i drugim muskarcima.Isto tako muminu je zabranjeno da se kupa sa gologuzim zenama.Jer ko je pobozan on treba uvijek biti pobozan a na plazi tu nema poboznosti.
Ovo su muslimanke na baterije. Kakvo brate miješanje sa golim muškarcima? Koji to vi islam furate?
BRAVO BRAVO BRAVO
Zamislite situaciju: Grupa kršćanski se na bazenu u Saudijskoj Arabiji okupala u bikiniju uprkos zabrani...Rezultat te egzibicije bi bio grupa kršćanski kamenovana do smrti
Pod hitno isprazniti bazen i dezinficirati ga
Ako je bilo vlaha u njemu da treba ga odmah isprazniti i spaliti pa dezinficirati.
Kako su ruzne treba im kaznu udariti ako se kupaju bez burkinija
kakva glupost 2019 je
Burkini sejtanska odjeca
U najmanju ruku nije higijenski prati svoju odjeću u bazenu namijenjenom kupačima. Pa bih iz tih razloga ove srednjovjekovne hanume uputio da svoju odjeću peru u veš mašini, ako im se i to ne kosi s vjerskim načelima.
Ovo se desilo juče (ponedeljak) oko podneva. Mnoge si bile s muževima. Znači, došle su u Francusku iz neke pizde materine, ne rade ništa (jer otkud na bazenu u radno vrijeme), vjerovatno imaju status socijalnih slučajeva i žive od 700-1000€ socijalne pomoći, žive u socijalnim stanovima koji se nalaze na periferiji i koji su blagi užas, i njihova najveća im briga je da li se mogu kupati u bazeni u burkiniju. Kakva je to zatucanost, mila majko.
@JeSuisDare wow koja pronicljivost... ti si genije
I ja sam jednom pozvao lift i pobjegao... hajde neka se probaju okupati u pravom bikiniju u S. Arabiji, "usprkos zabrani". Baš me zanima šta bi se desilo...
Nema ovo veze sa islamom. Ovo je ljevičarski aktivizam. Nakon odlaska s bazena otišle su na plažu u toplesu
Zele sve kao ostali gradjani sem da se oblace i postuju pravila kao ostali gradjani....slatko..... I nema veze sto pored njih pliva muskarac sa napucanom sudzukom u gacama,pa one su divne!
po vama prije islama nije nista postojalo, nemogu vjerovat da ste tako neobrazovani i dzamijski zatucani i da vjerujete u takve nebuloze.