Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugar, nisi ti Bosančeros ti si obicna B A L I J E T I NA..
ETO VIDITE DRAGI MAKEDONCI KAKO JE TO KAD IMATE PRAVOSLAVCE ZA KOMŠIJE,POGOTOVO ONE KOJI SU ZALUTALI,Tj.ODLUTALI OD HRIŠĆANSTVA.SMETA IM VAŠE POVIJESNO IME,NE DAJTE SE I NE ODSTUPAJTE NI MILIMETRA. P.S. FAKAT OVI srbi(servi-srvilnost)SU USPJELI DA IH ZAMRZE SVE REPUBLIKE I AUTONOMNE POKRAJINE BIVŠE JUGOSLAVIJE.DA TO NIJE DO NJIH??? ILI SMO SVI MI OSTALI LUDI?
bugari trljaju dlanove. Ode makedonci u bugarci i grkanci...hrvatijanci i srbijanci...bosnjakistanci...
Hoce im se sad nacija zvati sjevernoamericki makedonci??? Ahahaha!!! A bre...
Kaze ovaj bosnjan: \"Sta je Grcka, jedna izmisljena drzava, Makedonija postoji 3000 godina...\"!!!??? Jaoooooo...a jeste nenormalni!!! Stvarno, mislite li vi ikako il samo-opal!!! Ili nedostatak skole...a sta ces...rekao hodza tako...
@Makedonija Kako ova baleeyanderi koja su dosla iz bosne u makedoniju sada vrse propagandu, loooodilo. @bosnjan Jeste u pravu si, citav svjetski istorijski vrh se slozio da su bosanski muslimani pokretaci civilizacije na balkanu! Pa imaju i piramide cak! Haristotel, Plahton i Arhimuhamed su cuveni anticko-bosansko-muslimanski filozofi, a majka Aleksandra velikog se zvala Sahiba! Pitanje za sve \"patriote\": Za 2000 godina Englezi nasele prostore danasnje BIH i nazavu sebe Bosnjaci, da li je to u redu po vasoj logici?
Ma sta glupi Grci hoce....
\"..Makedonija navodi da problem nije samo promjena naziva države, već i to što Grčka traži neprihvatljivu promjenu naziva makedonske NACIJE, jezika, pasoša i ostalih elemenata nacionalnog identiteta.\" Pa zar tamo ne zive NACIONALNI srbi, NACIONALNI makedonci, NACIONALNI albanci.... ili je samo JEDNA NACIJA ?????? Narod nije isto sto i nacija ! U BiH zivi BOSANSKOHERCEGOVACKA NACIJA ! Na påopisu se ne smije dozvoliti izjasnjavanje po nacionalnosti vec po NARODNOSTI !
sta je grcka to je jedna izmisljena drzava! , makedonija postoiji vec tri hiljade godina i sad su pederasti spartaci postali i makedonci a i izmisljeni grci!!! podrska makedoniji i makedoncima, bosna i makedonija su najstarije nacije na balkanu!!!!
a da se zovete Juzno Kosovo ili...
Ma mi smo bili prinudjeni da se zovemo i \"srbi\", kad smo bili pod srpskom okup.acijom 1918......prema tome, ne se.ri, jer dobro znamo svi, ko su i sta su srbi! Nikada svoje niste imali, vec ste kra.li (ub.ijajuci) i prisvajali! Ajde sad marssss na serbiancafe sa svojom bratijom po KRVI!
grci su svoju sjevernu pokrajinu nazvali Makedonijom tek kad je postalo izvjesno da ce se Juga raspasti, prije toga su forsirali samo naziv drzave u strahu od toga da ce se sjevernjaci dosjetiti, da ustvari nisu Grci vec Makedonci-slaveni.
E moj Makedonac... da Srba nije bilo ti bi se danas zvao Bugarinom, a teritoriju bi ti rasparcali Siptari, Grci, i Bugari. Ali eto ti ovih \"bosanaca\", uzivajte u ljubavi. A MPC... ne znam, nasa crkva bas i nije poznata po spremnosti na promjene, kao i sve crkve u svijetu. Ko vas yebe, molite se gdje hocete. I srpska crkva nekad davno je jedva, na silu dobila autonomiju od ohridske arhiepiskopije, pa eto
Izbjeglica iz Bosne, jel da?
@Teks Kreni od MPCrkve pa nadalje.......po vasem sve je to \"srpsko\"....pi.cka vam materina koljacka A to za vase \"oslobadjanje\" hahahaha, nemoj me zasmijavati, jer cu se us..rati os smeha!