Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da pitaju Turke da im posude love? hehehe Pobijte se sa Smrdima i međusobno se istrijebite, opanci smrdljivi!
Ovako ce nama EU davati non stop kredite i pomoc kad BiH udje u EU.Al cemo ih oglobittttt.......
Pozobala koka Papandreu i još par porodica pa neka oni i vrate. A ako ćemo mak na konac svi u Evropi i Americi bi trebali raditi za indijske i kineske plate, jer produktivniji je Kinez od Evriopljana.
A da li neko od njih konta zasto strajkuju??Zasto nisu strajkovali kada su im davali da trose nezaradjeni novac?E pa sada vrati koko sto si pozobala! To tamo sijelo treba da se razilazi i da pocne da radi jer cete i to malo para sto bi mogli zaraditi od turisticke sezone izgbiti nepovratno, nego zasucite rukave pa na posao.