Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako protestuju? Prestali jesti donere.
Mi zatvorimo prilaz Neumu, nema tu "protesta".
Vecih papaka od ovih Grka nema... Ja uvjek mislio oni pametniji od nas, mentalitet drugaciji od naseg, a i oni stavljaju "patriotizam" i nacionalizam ispred zivota (tipicni Balkanci)... Bolje bi vam bilo da se izvlacite iz govana... Patriotizam i vojska vas nece hraniti, a nema vise ojra od Merkelove :))))))))
Vi svi krivoslavci sto vas ima mozete samo sa sanjate istanbul i da ga gledate na slikama
Ovoj je smijesno, u dubokoj su recesiji,a oni radi gluposti protestuju
grcka? hahahahahahahahahahaha
cija grcka? hahahahahahahahahahahahaha
Hercegovac92 opet ti napusen ili si se najeo bunike :)::):) To je ona zajebana Grcka na 65 mjestu hahahahhhahahha http://www.globalfirepower.com/countries-listing.asp
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Š'a će grci?! Bože para za hljeba da im Evropa doturi.
Jeste, kao i svi drugi pravoslavci u svijetu na čijoj si dapače strani. Ako se po tome mjeri jačina države onda je Švicarska pravi kolaps od države.
Jarugo ti ako živiš u zabludi ratova, ja radije biram miran i stabilan život u odnosu na tvoj. Stoga me kani tih ratnih gluposti. Štaj', moj je ćaća jači od tvog ćaće. On tvog može pobijedit kad god ho'š!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na red je došla i Turska!
nek protestuju zbog politicara i onako su dovoljno u govnima