Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji kreten.....
Nemam ništa protiv netradicionalnih seksualnih orijentacija, ali bojkotovati olimpijske igre iz tog razloga je čista besmislica. Na olimpijskim igrama treba da se širi parola o ujedinjenom svijetu, a ne da se bojkotuju igre. I ratovi su se nekad zbog igara zaustavljali, a sada se igre zaustavljaju ili ometaju tek tako. Naravno, bojkot će da predvode sportisti ili pak cijela država SAD, kao i 1980. kada su bojkotovali ljetne olimpijske igre u Moskvi zbog vojnog angažmana SSSR-a u Avganistanu. Šta se desilo dvadeset godina kasnije?
Samo im predsjednik peder ipo, čak i prezime mu pedersko PUT IN :)
HAHAHAHAHAAH
Put in pussy rioters! Thats more like it!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To i u nas srbad nonstop govore, a sve peder do pedera jer svaka im druga: duvaj ili puši ga, pa ako to nije pederska nacija je neznam više.
Dođi kod nas, ima ih koliko hoćeš. A bit će i u Sarajvu ubrzo...
idite pederi u Soci da vam ga neko umoci
oplodite me derasi
da ti na kraju ne budes na onoj umjetnoj oplodnji :D
Kod njih nema homoseksualaca, kod njih su to pederi i lezbijke, kao i kod nas, ha ja...
lezbace, ne lezbijke... pederi i lezbace... jest da je str8 muskarcima ova druga vrsta "pederluka" nekako draza i prihvatljivija
...gradonačelnik, a budala...tako blisko i poznato...
vas 2 niste normalna... pored zena oni jedni druge jebu.. nidje veze... izvinite ali meni je to bolesno... druga stvar, ako je homo, nek drzi za sebe... nema straight parade, koji ce *** gay parada *** im gay mater
...munja, izvali se ti nako bezveze :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)