Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno će ove snage krenuti na Odesu sada...
Kako to sad? Prije 7 dana rusi potrošili 90% opreme, gladni koliko već ono 25 dana, goriva nemaju od prvog dana, Ukrajinci u kontraofanzivi, a sudeći po mapi koju CNN mediji objavljuju nema Rusa ni blizu Mariupolja. Isplivat će u ovom ratu sve Anglosaksonske laži.
Pa i Sarajevo je 4 godine pod opsadom bilo pola grada su granatama unistili i opet smo opstali a vece smo probleme od Ukrajine imali!
I sta ćemo sad? Sve srušeno, sankcije su tu za sljedećih 100 godina, sad mogu ruje da igraju kazacok na ruševinama u bio jednom nekad neki grad zvani Mariopolj.
Sada će da počne Čečenijada, a ovi nacisti idu u Čečenski Ritopek.
Dok pojedini gradovi gore u ostatku zemlje traje proljetna sjetva zitarica.....cinjenica je da nemamo objektivne informacije sa svih strana.
Gradonačelnik na sigurnom ladi damu i komentariše ko i ja Klixu. AZOV drogoši, Hrvati se sa 2000 ljudi drzali 3 mjeseca u Vukovaru. Doduše bolje bi bilo da su se odmah isparili seljačka JNA sve istresla što ima na Vukovar.
Sve će Ukrajinci vratiti. Ni dan danas mi nije jasno šta je Putin mislio da postigne ovom invazijom. Znao sam da je opak tip, ali nisam znao da je baš toliko glup.
Tebi se samo cini da si nesto znao jer je ocito da nista ne znas.. 😂
Preko 15.000 ruskih fashista sada mogu osvajati samo ispod zemlje! Smrt ruskim fashistima, a sloboda Ukrajini! 🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛
Sve države svijeta ili će biti u NATO savezu ili će biti okružene NATO članicama! To je sudbina i Srbije i Rusije!
Znaci po tvom misljenju treba nam jos vise tenzija u svetu zbog jedne vojne alijanse koja vise i nema cilj u svom postojanju. Evropa za SAD polako postaje proslost jer se pocinju usmeravati na Kinu koja vec jeste velika sila, a u buduce moze samo da raste.
@Varaga900 Agresore treba okružiti i biti spreman na djelovanje!
Najbolji su mi bosnjaci koji i pored ovih slika i dalje misle da ce nas neki zapad stititi od eventualnog srpskog separatizma. Kupuj oruzje i pripremaj se.
Po komentarima se da primjetiti da ima dosta više vojnih stratega na klixu već u svijetu
Smrt ruskim fashistima i agresorima, sloboda Ukrajinskom narodu! 🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛
Rusi su kharina od vojne sile! Za mjesec dana su izgubili preko 15.000 vojnika! Nisu osvojili niti jedan milionski grad već samo neke male selendre i to tako da ih sravne artiljerijom sa zemljom. Nikad Ukrajina neće biti ruska! NATO bi Ruse za dan sravnio sa zemljom, samo da hoće!
Mnogo si se nasikirao. 2 bromazepama 1pivo i bićeš ti dobro
Vidi se da nemas blage veze sa ratovanjem, da se zauzme grad poput Kijeva treba pa i godina dana, to je ogroman grad po povrsini, po stanovnistvu a i jos Ukrajinci koriste civile kao zivi stit. Rusija da je imala cilj zauzeti Kijev zauzela bi odavno makar koristila zabranjena oruzja.
biće opet vaš kad i kosovo vrate srbiji , a to je nikad
Po ruskoj prici sami sebe bombardovali sedmicama, izgladnjivali i zauzeli sami sebe...
Iz pouzdanih izvora...USA šalje Ramba i Čak Norisa zajedno da vrati Mariopulj