Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taj Džonatan mora da je bio Srbin...
Amerikanac Jonathan McGowan počeo je jesti mrtve životinje koje je pronalazio pored puta još sa 14 godina kada je pronašao mrtvu zmiju i odlučio je skuhati i pojesti, prenosi Daily Mail. Kazao je da prva zmija i nije bila posebno ukusna, ali je bio zaintrigiran. Posljednjih 30 godina njegova ishrana se sastoji od miševa, lisica, pacova, sova, golubova i zmija...
svaki narodni pokret je nešto donio pa nadaj mo se da će i ovaj napokon nesto promijeniti. narod bi trebao traziti da osnuju novu stranku nevezano za postojeće dvije jer su u sustini iste. da ta nova stranka vodi ameriku ka boljem sutra. jer ni tamo nista nije bolje nego u siriji,egiptu,somaliji i slično. bas su dali narodu veliki izbor-dvije stranke al sa istom zadaćom.
kem0, bravo... tako je to, znas ti sve isto kao sto ja znam to sve, znamo mi, a kako necemo znati, jer kad smo ucili ruski u skoli, ucili smo i sta je demokratija pa znamo tacno sta je, a uspjesni ljudi su samo slucajno uspjesni a mi smo propali jer su nam drugi krivi.... zivjela diktatura, dole sa narodom! hajmo traziti diktaturu!
Amerika \"uspostavlja\" demokratiju na Bliskom Istoku, a zabranjuje je u svojoj zemlji.
kad će NATO da interveniše i sruši ovu američku diktaturu i tiransku vlast koja je po svemu ovome do sada prikazanom osovina zla !?
e necu da budem prvi