Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vide li ovo "objektivni" kvazinovinari/rusofili iz Srbije?
ruZZofili lizatori putinovog pakasa ljubitelji kmecu da je sve to laz
Nije mi jasno ovo nesto sumnjivo pravo, pa na tik toku snimci iz tog grada gdje je skoro pa skroz obnovljen..
Sve je to za njihovo dobro što bi reko Putin ili "natjerala nas je Amerika da poravnamo ovaj grad i bagerima zakopamo civile u jamu"
vise ni trava ne raste
Boli nas briga… kad nikog nije zanimala sirija bagdad itd itd. Sto da me ovo zanima? Samo se rokajte.
Pitam za druga jel bio člank kad je Google azuriro satelitske snimke nakon razaranja Bagdada, Kablula, Alepa, Tripolija, Faludze...itditd.to nisu ljudi jer su druge vjere i tamnije boje kože?
Zar ovi rusi ne ganjaju naciste, kako vidim njima je svaka stambena zgrada nacista..
Pa tako su i Srbi čistili Vukovar od “Pavelićevaca”. Sravni sve da kamen na kamenu ne ostane i ko biva pobjedio si. Ne znaju oni drugačije ratovati.
I onda smrdljiva KGBgovna kazu sta ce Ukrajina u NATO