Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putinov potrcko, nije smio ni javno reci da je otisao po instrukcije vec prica "otisao na odmor". Jedini uslov za mir je da rusija ode iz cijele Ukrajine.
Jedini uslov za mir je i da se Nato povuce sa granica Rusije. Theraju ih u cosak i furaju propagandu mira, kao da amerika ne bi gore reagovala da se postave atomke na kubu i slicno 😉 mora se naci kompromis, a to nije da se klekne pred svakom americkom rijeci.
Reče čovjek koji je stavio omču na vrat , njemačkom radniku !
rusi ga duvaju na skoro svim stranama i ogromnoj ruskoj mašineriji, kojij nedostaje logistika, ljudska snaga i sve više im nedostaje i moral jer ginu kao muhe na frontu, žele kupiti vrijeme. ukrajinci bi trebali ići na te pregovore, ali u svakom slučaju nastaviti sa svojom specijalnom operacijom i istjerati okupatorske snage van države. ili ih jednostavno lagano uništavati do kraja. taktika korozije. bravo ukrajina. svaki okupatorski čin treba kazniti kao što to radi ukrajinski narod.
Znaci odvojio je zito od kukolja
Lobista Gazproma i glavni krivac sto je njemacka u tolikoj mjeri ovisna o ruskom plinu.
Ovi kooperiraju sa Rusijon ispod stola. Zato se treba okrenuti Rusiji kao Cecenci ako se zeli normalno zivjeti. 30 godina sa zapadom je najveci dokaz, i tako ce ostati jos narednih trideset godina. Nema napretka od Daytona ciji je kreator bio zapad. Narode, probudite se, ovako vise ne ide ! Da nas zapad voli i zeli nebi nam dali Dodika i Covica i davno bi vec bili clanica EU/NATO.
Šic botu ruski.
Razlog nenapretka je upravo rusija koja podrzava separatiste u Bosni i Hercegovini. A navedeni trojac sami biramo, jer smo debili kao nacija. Nije ih postavio "zapad" vec Bosnjo koji izadje i galas, ili jos gore uopste ne izadje na izbore.
Hol mir mal ne Flasche Bier
Pa sta drugo moze nego pregovori, nece ratovat sto godina. Mada bi to Amerika volila...
Prže HIMARS-i ruske guzice…. zato bi Putin sada da pregovara.
Putinov rob
Ti si sve i zajebo
HVALA TAJO NISAM VIŠE HEROINSKI ZAVISNIK, SAD SAM SPORTAŠ I TRENIRAM DJECU SNOWBOARD