Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rijec nije gaf nego geg Ali eto, valjda sto obje imaju 3 slova kao zec, ili paf, ili vol...a vol opet ima slicnosti sa novinarima klixa, koji su objavili vijest o gafu i eto zatvoren krug:)
@PDD Ah, sta ti svasta napisa :D
Izvinjavam se svima, zamijenio sam umrlog Paul Newmana i ovog qrtza fashistickog pred svoju smrt.
Sta je ovdje gaf?
Koja svjetska zaHebancija sa medijima!
Za života Clint je bio LJEVIČAR TEŠKI! Ne bi on za Republikance dao ni banke!
PARDON, ZAR CLINT EASTWOOD NIJE POKOJNI?
ZAR CLINTWOOD NIJE POKOJNI????
u potpunosti podrzavam obamu jer je tek ocistio smece koje je bush seronja prosuo, osim toga on je jedan od rijetkih americkih predsjednika koje nije zaratio, oduro se tome i raznoraznim cifutskim pritiscima i lobiju. I sad ga treba smijeniti, dovesti nekog ko ce zaratiti prvi dan presjednickog mandata... Svijet je gluppppp
Clint je uvijek bio prikriveni rasista !!
jedino sto mi pravo smeta jeste cinjenica da je obama dobio nobelovu nagradu za mir, nakon samo 7 mjeseci mandata, a da pri tome nista nije uradio -apsolutno nista sto bi zasluzilo takvo priznanje! apsolutna sramota i nepravda za ljude koji zaista desetljecima vode bitku za malo pravde na svijetu
dobro su ba oni prošli, mogao je magnum 44 izvući i redom. Obama jest seronjica i papučar ispao.
Obama je bezveznjakovic, Clint je u pravu.
Koga podupre židovski lobi taj ce biti sljedeci predsjednik, a narod moze samo blebetati
zamjeriti njemu je isto ko zamjerite emiru kusturici pardon nemanji, budalas pa hajt, tolko je filmova snimio kao kauboj da sad i misli da kauboj!