Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali su sta su pozeljeli, nisu bili gladni imali su svi poslove i prebivaliste, gorivo im je skoro bilo dzaba ali ne oni su zeljeli da ucestvuju u vlasti zeljeli su demokratiju, nisu vidjeli sta je ta demokratija donijela u evropi i SAD, krize pucaju na sve strane. sad ce se to desiti i kod njih, jer su dozvolili da ih zavade zapadnjaci. ŠTETA
E moje budale kad bi samo znali sta vas ceka, tek sada ide ropstvo ima da proklinjete dan kada ste ustali protiv pukovnika. Sto je narod trazio to ce na kraju i da dobije, samo bit ce kasno kada se probude. BUDALE:)))
pukovnice , trebao si pozvati cika Jovu , da ti pokaze kako se brani carsija i drzava od placenika i svakojake bagre , ovako neka vam bog na pomoci ..
vidi samo komentara šugavih poturica. oni su kao na strani islamskog teroriste gadafija.
do samog kraja? znaci do sutra
plakacete vi za gadafijem.......kad vam se demokrate naslone na kosti
sarkozy je serv..............ista ambalaza ruskih krvoloka................................sarkozy je terorista.
IZ SVEG SRCA CESTITAM NARODU LIBIJE OVAJ HEROJSKI PODVIG I POBJEDU. ZIVJELA DEMOKRATSKA GRADJANSKA REPUBLIKA LIBIJA. VECERAS CJELI SVJET SLAVI S VAMA BRACO!
smo toliko glupi. http://libyarevolt.wordpress.com/2011/03/24/serbs-organize-pro-qaddafi-campaign/ je li to nato nije trebao napasti milosevica? zar njih dvojica nisu ista bagra?
orao pao, http://www.youtube.com/watch?v=mbIRU-Llq8U&feature=player_embedded
e onda nece promasiti ni tvoje porijeklo :p brate Turcine
Kako god,ovi ga arapi šiPu,ko da su im ovi naši ortodoxi nesta xD
A gdje su dokazi da ste osvijli Tripoli ili nesto slicno , Koja ste vi banda, NEDAJ SE GADAFI....
Nema predaje pukovnice, tuci bagru okupatorsko-kolonijalnu, HAIL GADDAFI!
NEK ME NEKO KONTAKTIRA!!! VOLIO BIH DA ORGANIZUJEMO PODRŠKU GADAFIJU U SARAJEVU.... BILO BI LIJEPO OD NAS!!! JER KOLIKO JE BOSANACA DOLE RADILO?!?! mail mi je [email protected]
pravi srblje de odgovori ovima što se potpisuju tvojim nickom.vidi bolan kukavac crni šta ti rade.odgovori ili se poklopi i ne javljaj se više.ha ha ha
http://www.istinaolibiji.com/video/988-libija-zabranjena-istina.html