Divio joj se, ali ovo je čudno
0
Gadafi skupljao fotografije Condoleezze Rice
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baco muamer drkicu na cokoladnu.
A zasto bizarno i jezivo draga glasnogovornice? Sta joj je trebao pokloniti kutiju kurtona da bi ti rekla da je elegantno i prefinjeno?Mrs tamo americko govno.
Jel govoris i parlamentarnoj demokratiji u ENgleskoj koja je kolonizirala pola svijeta i iskoristila sve sto je mogla i onda samo otisla sa plijenom! Ako je to ta demokratija o kojoj pricas, neka hvala !!!
Sarkozy kaže konferencija o Libiji će se održati u Parizu sljedeći četvrtak . Vijeće sigurnosti UN je u susret na 1900 GMT kako bi razgovarali o situaciji u Libiji . Reuters Breaking: revolucionara u kontroli M. azraq a. l-. Shams vojnu bazu u Zuara . F.F. zove A. bdul mi je rekao: kad sam uhvatiti gadaffi neću ga u. biti, umjesto ja ću ga staviti u kavez majmuna u zoološkom vrtu Benghaziju. CNN konačno zove \"mučenik trg\" kao što bi trebao biti. Tripoli Libija liječnik na slobodan TV potvrđuje vode trovanja glasine zaista nije istina. SAD podnijeti Rezolucija Vijeća sigurnosti UN danas odmrzavanje 1,5 milijarde dolara libijskog sredstava za humanitarne potrebe - diplomat - Reuters. Pentagon: kaže vjeruje Kol Gadafi još uvijek u Libiji . LPC s Siyahiya Press odbor: nema vode u S. iyahiya. Pojedinci odani Gadafi su oštećeni vodene turbine . Svi strani novinari oslobođen Tripoli Rixos hotela nakon što je održao naoružani napadači lojalni Gadafi .
CNN Tripoli: \"baraž topničke samo ispaljene na Tripoli zračne luke, revolucionarni borci tvrde Gadafi snage pucanjem iz sela . Burkina Faso kaže da će ponuditi Gadafi progonstva, ako on to zahtjeva. Većina plaćenika koriste Gadafi u obračun protiv Libijaca došao iz Čada. Brat u pravu samo je ona doma nakon 3 mjeseca u zatvoru zbog odbijanja da stavi Gadafijevu sliku u svojoj sobi bolnici . Zamjenik načelnika obavještajne zatvara Gadafi režim , kaže da sada podržava NTC. Sarkozy: Vojna operacija će prestati kada više nisu potrebni, kada je Gadafi više nije prijetnja Libijci . Jibril: Želimo dobiti Libije smrznuta imovine što je prije moguće . Džepovi pro-Gadafi otpora na jugu zemlje. - Reuters. Mahmoud Jibril: Francuska će pružiti logističku potporu kako bi bili sigurni nove školske godine započinje u Libija rujna ove godine . Gadafi ... pic.twitter.com/0wi1Vtb
Mišljenje: \"Je li libijski ljeta pobjedu za libijski ? ljudi, ili NATO-a \", piše Phyllis Bennis aje.me / oRgjHx Audio snimanje iz Tripoli kaže 72,000 zatvorenika su pušteni iz zatvora A. bu S. aleem . Tripoli-aje.me/o6g6GR Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy izjavio je Francuska će ustrajati sa vojnim operacijama u Libiji za koliko je potrebna . Marokanski Vlada je prepoznala libijski NTC kao legitimni predstavnik libijskog naroda. Vanjska politika: osuđen za tweeting u Kuvajtu . bit.ly / nVWLkk Stručnjaci iz Srbija su radili na kompleks B. ab a. l A.zizija. Nije li to puno govori. Na blogu: Tri pitanja o Libija aje.me / nIKoSX G. eršom N. dhlovu -Pitam se kada je moja zemlja, Zambija će prepoznati NTC. Je li kašnjenje zbog LAPGreen ulaganja u telekom? Burkina Faso i Čad pridružiti popis zemalja priznaje pobunjenike \"kao NTC .
Tito je bar ganjao ljepotice, a ne cistacice u odijelu.
Iskreno, ocekivao sam da Gadafi ima malo bolji ukus, jer ona je bas bzvze. Zapravo, sarmantna je kao vecina cistacica stubista.
Ovo je najjaci dokaz da je Gadaffi ludak, kriminalac, zlocinac i sve ono naj naj najgore:-) Pa gdje bas nade nju. Mogao je se odmah na Biljanu Plavsic paliti Lud ovaj Gadaffi
Rice nije regovala. No, oglasila se glasnogovornica State Departmenta Victoria Nuland. \"Nema potrebe da vidim fotografije, ali bizarno i jezivo su riječi kojima bih opisala Gadafijevo ponašanje\", kazala je Nuland. NIJE NULAND NA SLIKAMA, I NIKO JE NE PITA ZA NJENO MISLJENJE.
teško je mogla odoliti njegovoj nemoralnoj ponudi, mala je dala XD
Plata medicinskoj sestri koje nema, besplatno obrazovanje čega, uzgajanja kamila. Pusti tu priču, imao si i ti isto to sve u bivšoj Jugoslaviji i to stotinu puta kvalitetnije, pa što si se odvajao, ako ćemo ići tako. Nemoj da sad nabrajamo uspjehe Jugoslavije od sporta do privrede, koja je i započela saradnju u Libiji. Ima nas još koji smo išli dole i nismo gledali samo svoje plate i na osnovu toga mjerili standarde jedne države .
@Terry Ako dozvolis, evo mala računica: 1) 6 Mio stanovnika , nek 3 Milona vozi auto, nek dobiju 10.000$ kao pola plaćenog auta, to je ukupno: 30 Milijardi. Pa to je 1/3 GDP. !?!? A da ne spominjemo ostatak liste. 2) da je tako bilo, med i mlijeko, nebi bilo pobune al najvise me sokiralo 27 like-ova na Terryjev post. Shoked: OO
Ovakvih laza nadaleko nema niko,tako su govorili i za sina Sadama huseina da sakuplja fotografije cerki DZordz Busa.
NATEGO JE ON NJU 100% 10KG ZLATA I KONDULIZA RASIRILA NOGE!!!!!!!!!!!!!!
covjek kolekcionar :)))
mam.u vam jeb.em krs.ansku bar ne GU.ZI DJECU I RETARDIRANE kao sto to vi radite što je vaša specijalnost... nag.uziti mamu, cerku, sina, ma sve sto vam dodje pod ruku...a delikatesa vam je guz.iti bebe od par mjeseci... a vama bizarno sto gleda odrasle ŽENE