Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gadafi is on the road againnn good luck
valja im razmotat sve bule dok ga nadju
kamenujte to staro muslimajmunsko đubre, a sinove i snahe mu zalijte vrućim zejtenom.
pukovnice bjezi u alzir, i rahat budi ostatak zivota! hvala Bogu pa warfalla nisu nezahvalni ko ostatak glupana sto napravise belaj! nadam se da ce ga sacuvat od lesinara...*fingers crossed*
Gadafi bi mogao da se nalazi 5 kilometara od moje kuce na planini... Jos morate upitati i vidovitog Milana, Dzemilu i ostale, nek i oni iznesu misljenje... Gadafi, ne daj se!
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
Da su ovako lovili Karadzica i Mladica oni bi vec odavno bili osudjeni i izdrzavali bi kaznu zbog svojih zlocina. Ovo je rat za naftu, jos jedna okupirana zemlja od strane Zapadnih kapitalista, koji demokratiju utjeruju bombama u glavu libijskog naroda. Hoce li ikada neko iz NATO-a odgovarati za desetine hiljada nevinih ljudi koje su pobile NATO bombe. Gadafi odlazi na isti nacin kako je i dosao na vlast.
Od Tripolija od Tripolija pa sve do Bengazija Svud su straže svud su straže pukovnika Gadafija