Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve otišlo u PizduMaterinu. Siguran sam da će za neko vrijeme i pedofili imati svoja legaln udruženja.
Imaju vec sad, npr. NAMBLA u Americi. Umjesto da sih sacekaju na sastanku i svima podijele po metak medju oci, dopusta im se postojanje organziacije.
Samo tako nastavite, idete u nestanak. Zamijenit će vas azijati i afrikanci koji ne ebu živu silu sto se tiče vaših nastranih ideja.
Bolesno, bolesno, bolesno...!
Zapad a drustva su dosla do kraja, ovo je sumrak civilizacije.
Ovako ce ubrzo i ovi iz Nase Stranke Traziti
Lijepi balkan
Ebo vas EU samo istok
Ja radim u BiH imam vise od njemacke prosjecne plate... nego ste vi ljudi malo glupi i ne znate zaraditi pa vam kriva drzava... radite po njemackoj za 2500 eura ostane vam 200 eura na kraju mjeseca, dok ja jedem bifteke i ostane mi 1500 eura...
hoćemo u EU, hoćemo njihovu demokratiju, hoćemo njihova prava jerbo mi smo zaostali u bejha
eto sad i književnost za pedofile
Dobra stara vremena