Očekuje se zračni napad
0
Francuski lovci nadlijeću iznad Libije
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko ste samo rezolucija donijeli protiv Izreaela na koje se dotični popišao pa niste se ni po dupetu počešali, a sad kad je Libija u pitanju jako ste ekspeditivni...što li ?
GADAFI IZDRZI!
Mozda i GAdafi ima oruzje za masovno unistenje, ) ili ipak ima samo Naftu) Evropljani su najveca stoka.
Pukovnice nedaj ni mrtvu zemlju agresorima , samo naprijed Pukovnice
NAJNOVIJA vijest, Sarkozi obecava dva grada u Libiji da se presele sandzaklije iz srbije i Bosne...........Najljepsa vijest,,,,HAHAHAHA
ali i padaju !
od početka dešavanja nemira u arapskim zemljama mi je smrdilo da vjetar puše sa zapada, a sada je sve jasno kao dan. Da su ovako bili brzi i efikasni u Bosni, koliko bi bilo manje žrtava. neću reći da je Gadafi idealno rješenje za Libiju, ali je u svakom slučaju bolje od onog što će Libiji donijeti zapad. Najbolji je primjer Sadam Husein i Irak.
Izdraži Gadafi !!!! Sarkozy LIHVAR žele naftu i plin.......
IVANA BARBALIĆA treba izvesti pred sud zajedno sa svim ostalim ucesnicima u terorizmu i agresiji na Libiju!!!!
gadafi izdrzi,srbi su uz tebe uvijek na pravoj strani,ne ko ovi prevrtljivci i z susjednih zemalja koji se okrecu trenutno jacem ili ti kako vitar puse
evropa i njeni satrapi Amerika i Saudijska Arabija - se vracaju Hitlerovim korjenima...sad se jasno vidi se da im je NACIZAM u krvi
francuzi su poceli bombardovati narod u libiji..SRAMNOOOOOOOO, KEPECU SARKOZY DA BOG DA TI SE VRATILO ISTOM MJEROM!
18:59 BBC Breaking News Francuski Ministarstvo obrane je najavio da će francuski borac jet je ispalio svoju prvu pucao na vojno vozilo u 16:45 GMT . Francuski Ministarstvo obrane također je izjavio da je 20 borbenih zrakoplova su trenutno uključeni u operacije za provedbu ne-fly zone. Francuska će poslati nosač zrakoplova u Libiju, francuskog ministarstva obrane rekao je AFP. 18:15 Guardian Šest Danski F-16s su stigli u zrakoplovnoj bazi SAD-u Sigonella, Sicilija u subotu, te će biti spreman za rad u nedjelju.Kanada je počinio šest CF-18 zrakoplova, a kanadski zrakoplov sletio na aerodrom jugu Prestwick-zapadno od Glasgow, Scotland na benzinskoj postaji.
bio za Slobu. Trebali smo i mi, a ne s Hrvatima i Amerikom. Bošnjak
Muki majstore, Bošnjaci su uz tebe! A i braća Srbi i pošteni Hrvati :)
Ne treba nas niko branit, branili smo se 1000 godina sami, tako cemo i nastaviti... Bosnia uber alles !!!!!! SMRT FAŠIZMU !
Ove sejtani europski izazvace 3 svjetski i na kraju ce nekoga okriviti