Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam je najbolja vjera zato se dize frka toliko a Srbi najbolji narod ciji su obraz ukaljali divljaci koji nemaju veze niti sa vjerom niti sa nacijom...da se zna
@slimanmu Niste "vi" dali nego Osmanlije, a dali su i prije njih Vizantijci. I koji to "mi", misliš osmanlijske sluge (nekad osmanlija nekad bogumil...bla bla) - nisu sluge o tome odlučivale, da su odlučivale ne bi ih Osmanlije pola pobili kada su pravili bunu protiv modernizovanja vojske i lišavanja radnog viška što su kasnije u literaturi nazvali kao nekom patriotskom bunom Gradašćevića što nije imalo veze sa patriotizmom nego sa borbom za radno mjesto i položaj.
Arapi divljaju opet
još istu noć su pišonja i žuga jebali čistačicu iz doma invalida, a malo zatim i vozača...
Napisi te lepo ZAKLANA
religija "mira" opet udara na nemocne i slabe