Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim balkanski "seljaki" koji pisu superlative o njemackom govnetu i dalje nemaju pojma ni predstave kakva je zapravo Francuska. Mozda da je posjetite da vidite da imaju bolju zeljeznicu i autoceste od Njemacke, da im gradovi nisu instant gradovi gradjeni nakon II svj. rata, da su veoma cisti, uredjeni i sredjeni i da zaista svaki grad, svako selo je puno sa toliko zanimljivih stvari da mozes provesti cijeli odmor istrazivajuci ih, i opet necs vidjeti sve. Zato i nije cudno sto je Francuska prva po posjecenosti. Zapravo bilo bi cudno da nije. Naravno predstava koju balkanske seljacine imaju o Francuskoj, je dijametralno suprotna od onog kako je to u stvarnosti.
Pored takvih prirodnih ljepota ljudi hrle da se uslikaju pored nekog tornja
Da nisi seljak kao sto jesi, znao bi da Francuska ima toliko drugih stvari pored tornja za posjetiti. Osim toga, onaj koji je bio da posjeti toranj, zna da su tolike guzve, da 9 od 10 posjetilaca odustane od posjete tornju.