Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare i ne mogu vjerovati da Muslimani u Bosni,podrzavate ovaj teroristicki napad u Parizu.
Tuga, žalost. Ovo je proizvod muslimanskog intelektualnog pa i duhovnog dokonluka. Džaba vam hiljade džamija, medresa i fakulteta, kad se na kraju sve svede na ovu manjinsku indukciju. Muslimanima u Evropi polako prijeti potpuna sekularizacija. Francuska ovo nikad neće zaboravit.
Znas li ti da je preko 1.5 biliona muslimana. Ako jedan pod velikim navodnim znacima musliman ubije, vise od 1.5 biliona ljudi svrsavate u isti kosh? Zar je ovo ucinio onaj dedo sto ide na sabah u strahu da ga kerovi ne izgrizu dok vi bezbrizno spavate. Onaj ucenjak sto nocima bdije nad knjigama ne bi li se Allahu priblizio? Onaj brat ispred dzamije sto mirise prodaje ne bi li zaradio sta posteno za svoje djete? Ono djete koje polaze za hafiza? Licemjeri jedni i gamad jedna. Sram da vas bude sve koji okrviljujete islam, tamo mi Allaha i Njegovih Svojstava vas ceka ponizenje jos na ovom svjetu kao i svaki narod sto je docekalo ne okanite li se. Istina je spora a sigurno dolazi, a laz uvijek nestaje.
NEKA SE POLICIJA POZABAVI OVIM https://vijestiummeta.wordpress.com/2015/11/14/veliki-napad-u-francuskoj-u-gradu-pariz-velik-radost-za-muslimane/
Ma fini ste vi ? Treba vas sve.. ?
islam je najmladja vjera a ipak tako najbolesnija
Uzmi terapiju, vidiš da ti mozak preskače.
U nas je pošlo 1463.
Ja sam rekao da ce Muslimanima u Europi biti istrebljenje,samo neka zovu vraga.Bice logori kao sto je Hitler pravio.Ne bi to volio,ali izgleda da traze taj scenarij.
Kakve veze ova vijest ima sa muslimanima? Evo ja sam musliman. Prosvijetli me molim te.
moguce da su Francuzi sami sebi uradili da imaju izgovor da ne primaju vise izbjeglice,zatvore granice,usteda para i manje obaveza,ko sisa narod
ne zanima mene ko prima,ko ne prima , nisam mahalac
Interesantni komentari :) a kad svaki dan ginu po siriji iraku libiji zahvaljujuci izmisljenim neprijateljima kaze ima sadam atomsku gdje je ? Ma gadi mi se ova planeta.. Licemjerstvo ..
počnite hapsiti sve musimane po eurpi.
kako teroristi lupaju minuse. mislite da vam CIA ne prati IP adrese. stoko muslimanko-teroristčka. ili da možda ne mogu prevesti sh-hs jezik koji koristite. ni šatra vam tu ništa ne znači. čitaju vas ko slovaricu.
bit će vama uskoro omjer. mislite što se kotite ko životinje, daće te s tim ovladati europom. samo gledaj kako ograde polako niču, a tek poslije ovog vam se crno piše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bice pun qrac evropi Islama, eto belaja...
A belaja niotkud!
'refugees welcome' they said. nek uživaju sad