Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predsjednik Nixon i kralj Elvis.. :))
Kod njih bolje ovce poziraju nego kod nas "ribe"...
"BIJELA" kuća, dokaz američkog rasizma. Kako je jednoć Muhammed Ali javno na to skrenuo pažnju dok su crnce progonili, a progone ih i sada...
6 spratova? pa nezz ne izgleda kao da ima, ali hajde. A čuj ovo dom najmoćnijeg čovjeka svijeta, svaka čast SAD-u na parama, naoružanju, uvezenoj pameti, i još nekim stvarima, ali ipak Rusija i Putin drže tu titulu najmoćnijih. SAD koliko god bio moćan mora znat da je Rusija 3x moćnija i luđa, jer njih boli briga za svime, oni imaju sve tako da od ostatka svijeta gotov i ne zavise, dok SAD zavisi u velikim količinama i SAD zavisi od 2 najmoćnije porodice svijeta (to je dokazano). Hvala!.!
8/8 prostorija za krizne sizuacije ,šta se hvale kod nas je uvjek puna.
Monika je na sred uvalnog ureda predsjdniku Klintonu svirala blok falutu
vidi vidi sto se u Bijeloj dobro jede nista labavo a sve ko fol recesija, a vidim ima i mesa na koso
Nije lose
Najvise je bilo sexa. Pogotovu KK Klan (Kenedi, Klinton).
...fotka 2, reko oklen dina čočić crnka, pa još kod niksona :)
...polahko, smucko, da se ne zagrcneš :))