Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte viseeee ljuuudii pocinjem da je sanjam!!!
slucaj vec odavno nije aktivan i perverznim forsiranjem ovog jednog slucaja se zanemaruju 1000de drugih jednako zalosnih slucajeva ali aktuelnih koji se svakodnevno desavaju
kako mozete za mrtvu djevojcicu reci jebla vas ona?taj slucaj je nerazjasnjen i jos uvijek aktuelan pa sto ba sa x bio iznimka.ili da mozda napravimo anketu sta se vama gospodi svidja da stavljamo.
lol...pa bas vala....dojadila mi je ......
stvarno ste bezobrazni. vama ni iz dzepa ni u dzep (sto je svima ocito najbitnije), tako da..ostavite se glupih komentara..
Jebla ih ona. VIše mi je muka od nje kada je vidim na vijestima. Ko da je jedina nestala na svijetu.
Debili jedni, niko vas ne prisiljava da citate, sve sto vam nije po volji preskocite i citajte ono sto vam je zanimljivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bas i ja htio to da pitam? NIje mi jasno u čemu je fol, zašto je jedino ona interesantna svijetu kad je i prije i poslije nje nestajalo ubijano i sta sve ne, masa djece??? Meni licno ovo sve lici na isceniranu sapunicu roditelja bolesno zeljnih publiciteta...uz svo postovanje prema nestaloj djevojcici!
urbano, samo urbano
dosta vise vijesti o ovoj curici. Nakon nje je bar 1000 drugih curica nestalo, ubijeno i silovano. Zasto non stop o ovoj slusamo?