Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa posto vidim da nije ružna...fakat je bila glupa da je pala na foru ljubomornih kucki :-D
A da je bila ruzna , onda bi bilo ok jel ? Ccc
Sve je to dečko zakuhao... ona izašla s njim, a ove htjele... sve u svemu tragično završi...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pa, ja koliko znam facebook i nije za 12-šnjake, a nije vala ni dejt...emotivna i fizička zrelost se stiču tek kasnije, i postoji za to i razlog. sad 10 godina i Oh my god Justin Bieber i Sex i grad ma dajte
.. imaš tako glupe djece da im ne možeš ni dokazat..
cuj tajno nabavila telefon i vratila se na fb... nije ni ona bila normalna, nesto ozbiljno nije uredu s klincima danas
Ubise se one od ku..a ,jad i bjeda
Nekad sam mislio o ta Amerika posjetio i vidio jad ,bjedu nove generacije droga alkohol a cure se ubijaju od kurca sa crncima uzas ode Amerika u picku materinu
...kod nas, od sveg' navedenog, jedino crnaca baš nema...
hahaha cuj cure se ubijaju od kurca s crncima, da je bjelac bilo bi normala...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je to kada psihopate praktikuju kolektivizam.
Počele joj se rugati zbog momka s kojim je izlazila jedno vrijeme, a djevojka ima 12 godina. Kakvi jebeni momci u tim godinama i facebook i pičke materine, ode ovaj svijet u 3 lijepe..
Roditelji na zapadu sve manje i manje vremena posvecuju djeci, a ako i posvete to je vecinom u saslusavanju problema, ali ne i u rjesavanju istih. Djeca koja su u tim godinama ranjiva, nezasticena, a istovremeno provocirana od sredine, pojedinih deb*ila, kretenusa itd, izlaz pronalaze u samoubistvu. Nazalost.
Jako dobar film je uradjen na ovu temu, Cyberbully. Sta sve moze da ucini internet, da ne povjerujes. Blago onima koji su zivjeli u vremenima kad su se pisma pisala i kad se asikovalo :)
Problemi novog doba hhhh
Svijet je nazadovao, nepovratno, onog dana kada je nastao internet.
...nije kriva tehnlogija, krivi su ljudi...
Ljudi su u prirodi zli, neko to moze obuzdati, neko ne, ali ovaj internet je kapija koja je prosto olaksala svima da svoje zlo dignu do vrhunca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba joj majku linčovat što se nije pobrinula za ovo jadno čeljade..
...ni tvoja se baš nije pretrgla od vaspitanja...sklona si uvredama najniže vrste, slika mentaliteta i nedostatka kućnog vaspitanja...
tuzna realnost - ni prva, ni posljednja... :(
Hajmo realno, sama je sebi kriva. Starci oduzeli sredstva komunikacije, al njoj falilo maltretirane pa krišom kupila telefon i svima opet bila dostupna. To se zove biti zeljan paznje pod svaku cijenu. Bolest!!!
Hej....ovo dijete od 12 god.
cyber i sms generacija....
virtualni svije postaje realnost.realno smo na***...