Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi dobro da klixovci malo odmore od pisanja članaka, kako koji otvorim tako pronalazim više grešaka, izbačenih slova ili čak i riječi.... uzmite predah :)
pa nije neka filozofija kod Iphone-a je dugme za otključavanje iznad ekrana sa desne strane
video o otključavanju iPhone 5 objavio je korisnik videosdebarraquito krajem januara i pregledan je više od 300.000 puta predstavnik apple-a za odnose s javnošću trudi miler rekla je da kompanija radi na brzom rješenju za ovaj problem
Nakon Snowdena teško mi je vjerovati da bi Apple ili FBI imalo problema oko otključavanja mobitela. Sa današnjom tehnologijom jedino mi je čudno što napadača ne uhapse isti dan.
Sve moje pornice sa domacim prostitukama niko ne moze vidjeti osim FBI-a ?
Treća strana je NSA a korištena je rupa u pristupnim privilegijama iz čini mi flash plugina da se dođe do privilegija pristupa i bez passworda. Ipak morao je imatio isti plugin instaliran prethodno instaliran. AKo ste čuli za neke specijalne verzije OS ili browsera to su oni koji nemaju ove dodatke ! :) Ipak čak mi oni imaju rupe, POZNATE TREĆOJ STRANI. Koja je udnosu na ostatak svijeta imala 7 godina prednosti , do pojAVE vlastite sigurnosne megarupe Snowdena. :))
Apple ne podrzava Flash.
@muminovic Toliko mi je siguran da Apple uopšte ne koristim, nisam im ja Fahro :) RIječ je o modelu 5SE ako se dobro sjećam iz 2013. Prije napada grižnje savjesti Snowdena !. Dakle sigurno NSA. A Apple je tek nakon njega odlučio da nešto promijeni. I promijenio je na novim modelima, a ako hoćete da koristite starije, bujrum :) Naravno to ne znači ni da su ni novi modeli sigurni.