Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je dosad najočitiji dokaz da je EU tvorevina iluminara i masona
cuj ovih licemjera, oni traze nesta od rusa, a zasto ne trazite od amerike da prestane hapsiti i maltretirati demonstrante, cjeli svjet je vidio kako u demokratskoj i slobodnoj americi, policajci demonstrantima suzavce u oci prskaju, kako hapse, tuku, ali europski parlament to ne vidi, oni slijepi, putin prdne, europski parlament zasjeda i osudjuje ga sto nije prozor otvorio, obama ub.ija, europski parlament i slijp i gluh.Koje licemjerstvo.
ovaj nekakav Euro-parlament VALJA gluposti. Taj parlament izgleda PRIČA samo PRIČU EU-masona na čelu s Londonskom ložom , a ne odražava stvarno stanje naroda Europe. Kakav parlament takva i njihova odluka, a tako će se i poštivati ta njihova odluka. Hihihih-hahahaha Da su najvećom zemljom na svijetu koja je usput slavenska UPRAVLJALI nekakvi parlamenti ŠPRDAČINA , onda Rusija nebi bila najveća i nebi bila imperija.
Nije mene duso ubilo Vino rumeno Ubila me ljubav tvoja nevjerna Nek si prokleta