Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest mi muka od ove propagande kakv pederko i otkrivanje informacija kad mu je general dao sta ce objaviti lol
Smjesni su ljudi koji su se iznenadili ovakvim vijestima. Momak je otkrio samo 1% onoga sto se desava.Internet je poharao privatnost svakog covjeka na svijetu. Nebi me iznenadilo da se na kraju ispostavi da su ga namjerno poslali u evropu da pokupi ono malo informacija sto nisu uspjeli pokupiti on line.
Ma kakvi ameri, jevreji kroje kapu svijetu. I ameei su samo pijuni
Ma moze ga EU pocuclati Americi. EU je skupina pijuna. Ne mogu se oni bosti sa Amerima. Ovo je samo sarada. Kad kauboj drekne, Njemci i Britanci k'o pudlice krenu mahati repicem, a Francuzi se prvo dure, pa onda kad vide da Britanci i Svabe masu repicima i oni pocnu mahati svojim repom. Sarada