Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademik, naći ćemo te, pseto pogano, a onda se pripazi. Misliš da si siguran iza svog nadimka? Hehehe, ima da te koljemo tupim nožem, a za sunećenje - iznenađenje. Raduj se igumane ;)
As many as 91 per cent replied positively to a question whether Israel should stop the next ship attempting to dock in Gaza in defiance of the Israeli naval blockade of the strip, according to an opinion poll published in the Israel Hayom daily Thursday. A strong majority of Israelis (78 per cent) also think their country should not lift the blockade of Gaza.
dobro je da evropski jevreji pokazuju da treba praviti razliku...svaka cast
kakvo je ovo licemjerje, jevreji pomazu muslimane, da te bog dragi sacuva. ode ovo sve u 100 PM
svi nesto kukamo na politicare a bas me interesuje kako bi nam bilo kada bi imali priliku da sastavimo vladu od forumasa.
\'\'Organizacija je sakupila donacije za djecu Gaze, \"školske torbe sa školskim priborom, igračke, odjeću i muzičke instrumente.\'\' zar nije svima jasno da je ovo već pod.je.b.a.vanje, tipično č.i.f.i.t.s.k.o po.d.j.e..b.a.v.anje ! zar oni mislie da je palestincima do tandopira ? ne bi me iznenadilo da im tako pošalju i bombu, sa potpisima..čifutska djeca su tako odgojena i tako rade !
ZIVIO I TI MENI I SVI DOBRI I DOBRE NA PLANETI. CAO
Ma super je sto ti uzivas u svom filmu. Tebi je vopra dobro, tako ti i treba. Hajde zivio ti meni.:-)
SVE JE TO TAKO U FILMOVIMA,ALI SVI MI NA SVOJ NACIN GLEDAMO I SHVATAMO SVAKI FIML,A SVAKI JE OD NAJLONA .....HAJDE CAO DOBAR SI,Z´NAS SE DRUZITI.....POZDRAV
Filmovi od najlona? A valjaju li ti boje? Mocne, zar ne?
Kazes \"mogli su\" . Jesu. To sto neko nesto moze ne znaci ni da mora, ni da ce to uciniti. Zasto uvijek ocekujes da neko ratuje i gine za tebe? Nije li neko govorio da to \"nije nas rat\" bas u vrijeme kada se desavao? Ako nije bio \"nas\", a kako to ti ocekujes od nekoga izvana da bude njegov???? Sto bi recimo jedan Talijan, Spanac, Nijemac itd. ginuo da mi ne bi? Nisi ti to nesto dobro skontao cini mi se...
OVO SU SAMO PROVIDNI FILMOVI OD NAJLONA KOJE SU MNOGI OD NAS VEC GLEDALI U BOSNI DAVNIH DANA,A NE MAMINI LIJEKOVI.....
Uz duzno postovanje, tvrdi se da je u Srebrenici pobijeno izmedu 5000 i 8000 ljudi. Vise godisnje izgine u EU na cestama.
Gledali smo davno te humanitarne taktike KOD NAS U BOSNI,ali kad se dodje do vlastitih interesa ee onda se druga prica prica,pa tako i vlade Evropske i njihovi ministri kad njihovi narodi se napadajui stradaju,a kad je Bosna gorila i krvarila oni su na dan Srebrenice bili po odmorima i uzivali svi i sve vlade,i UN,I FN,Americka vlada i ostali svi koji su mogli zaustaviti to klanje,a koji su dali zeleno svjetlo srbima da ruse JUGOSLAVIJU I TAJ MIR.
I tvoj ministar vanjskih poslova je Zidov. A sad se prekini igrati sa maminim lijekovima koje si nasao u kupatilu. Mozda ti sebi zvucis sasma normalno, ali nisi ti dobar, vjeruj mi. :-)