Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi na aparatima.
Kako bih rado zabranila ovo i kod nas, tacno me strah kad je sretnem, neka se pokriju lijepo kako vjera nalaze, a ne ruglo od sebe da prave.
Nije to do nje,to je do njenog bradonje
@percepcija recepcije "Nije to do nje,to je do njenog bradonje" evo ti plus
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Građanima je savjetovano da koriste kreditne kartice umjesto što sa sobom nose velike količine gotovine kako bi se zaštitili od krađe, te da na svom putovanju budu oprezni kad su u pitanju sigurnosne mjere u brojnim evropskim zemljama, koje su pojačane nakon izbjegličke krize. NOVINARU VJERNICI NE KORISTE KREDITNE KARTICE.ZASTO PROVOCIRATE.VI SE FOLIRATE-PRAVITE BUKVALCI SA PREVODOM.
Najbolja je ova sa maskom preko burke. Dupla zastita.
sve su ovo smislili masoni.
kuklux clan odose vjesat crnce i palit krizeve...
Isto sranje drug
ovo je cisto preseravanje.i ja sam musliman ali ne podrzavam ovu glupost po kojoj ove zene nemaju svoj identitet .kako se prepoznaju kad se dogovore na kafu.
A bolje i nek ne idu u te zemlje...Vala kad moze ona da hoda haman gola da je novinari slikaju i da to smatra slobodom, znaci to uredu, a kad se jedna muslimanka obuce po propisima, onda to kao nije uredu i to je zabranjeno. Ljudi, nije to tlacenje zene, to je zastita zene. Hidzab, nikab i svi ti odjevni zenski predmeti su zastita zene. Moze se neko ne slagati sa mnom, al kad ste culi da je neko silovao zenu pod nikabom? Rijetko, zar ne. Gotovo nikako. A bogami ove u minicima svako malo, zar ne
alem88 o kakvoj zastiti zena ti pricas? Sta trebas je umotati u crni carsaf i ostaviti samo prorez za oci da bi je "zastitio" !!! A od koga? A sto se tice silovanja te zvijeri u ljudskom obliku nece gledati jel' ima nikab, crni carsaf ili mini suknjicu. I jos nesto sto treba da znas. To nisu propisi kako zena muslimanka treba da bude umotana, to nema veze sa Kur'an-om, uzmi pa procitaj. To su izmislili pokvareni ljudi, pisuci hadise, a izgleda danas da se svak poziva na hadise- nastavak
alem88-nastavak, kao hadisi su vjerodostveniji nego sveta knjiga Kur'an. Zato citaj sta pise u Kur'an-u, a ne u hadisima koje su bile zabranjene od proroka Muhameda jer je znao kako su ljudi prevrtljivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
s lijeva na desno: donatelo,mikelanđelo,rafaelo.... ne mogu četvrtog poznar da ga j-eš
Ove iste ko Nazguli iz LOTR, da se useres
Apsolutna podrška,hodati prekrivenog lica je bolesno,marama OK ali ove nindže zabraniti diljem Evrope, da se ja pitam zabranio bih i u Bosni i hercegovini.To je maskiranje,zamisli ovakva ti se spodoba pomoli u radnju, pu pu pu..gluho bilo
I treba svugdje u Evropi.
Ma ne samo u Evropi, trebaju jadne zene iz arapskih zemalja isto tako da skinu sa sebe crne carsafe, meni ih je iskreno zao. Trebaju jednu revoluciju.
Fuj jesu grozni ovi skotovi mogu podnijet hidzab jos kad je djevojka lijepa malo i sminke stavi da izgleda zenstveno sti da ne ali ovo je isto ko u tenku onaj periskop gdje gledaju vojnici strasno, zatucani primitivci se nece sloziti samnom ali neka ih nek puknu u svojoj zatucanosti i zabludi.
ovo je samo nacin kontrole i polne diskriminacije nema veze ni sa kakvom vjerom
@fric Vecu glupost nisam odavno cuo. Cuj diskriminacija?! Meni se cini da si ti prespavao malo previse casova maternjeg jezika. Znaci ni ti ne oblacis sorc ni uske majice da ne "izazivas prirodne porive" od zena?
@fric pa ako si bogobojazljiv neces je ni primjetiti haman da hoda gola ispred tebe. Zar nije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za 2 godine te zene ce hodat po evropi u minicima s obrijanim guzicama kako je krenilo vec ovi imigranti po njemackoj iz irana, afgnistana skidaju sve sasebe mjenjaju imena i religiju neznam cime to vodi ali citam vjesti svaki dan istina je
Da su tako govorili ranije bili bi pametniji tek su sad skontala da su zasrali do neba. Tudza zemlja tudza kuca postivaj i ponasaj se po pravilima selo ostavi izasebe.
Изгледају као "Nazguli" из Господара прстенова 😂