Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Iran bude napadnut ja sam prvi dobrovoljac koji ce se boriti protiv najvecih kolonijalaca 21 st.
Iran ima pravo na svoj razvoj u tehnologiju ,između ostalog i u nuklearnom programu. Embargo na naftu je ucjena- niko ne treba padati na ucjene SAD i jednog dijela Evropskih zemalja ! Ne treba vam nafta , ne bih vam ni prodavao ima ostatak svijeta koji bi kupio, a snizipo bih cijenu nafte na duplo tako da dobijem svu konkurenciju u prodaji energenta
amerikanci su zlo..od drzave..i kad napadaju irak i kad napadaju libiju i kad su napadali srbiju,.,,,nema tu dileme ..ne mogu da verujem da mogu suverene drzave bobmbardovati radii svojih ciljeva a da ih ostatak sveta podrzava u tome...to sta oni rade nije radio ni hitler...ni musolini...
ko ce ovaj put zapoceti napade? mozda portugalci, oni su uspjesni protiv mudza 6:2.
hrvati potjecu iz europe, tocnije s podrucja sadasnje njemacke. to s iranom su nabuloze.
ne znam sta da radimo, i mi smo iz irana...snaci cemo se, kad smo izdali jednom mozemo i 100 put.
rade pljackarosi smisljeno prvo su razvalili libiju odakle sada mogu da crpaju naftu tako da bi mogli da skoce zavrat iranu sto se ta truhla evropa ne zalozi pa nesredi te veliko srpske projekte dvadeset godina gledaju to divljanje razuzdalih hordi
ko imalo mozga ima zna da ako ta glupost dodje. da ce sve jos vise da poskupi i sami sebe ce da uniste.. eto logike.. a iran daje kinezima i rusima naftu za male pare i to zapad nervira.. jebiga pada dolar i amerika.. evropa nista drugo nije znala nego da ostalima pljuje u supu ali cekajte i evropa ce da padne kao kuca od karata.
Samo po usima udaraj bagru
A pucaju sankcije vec desetljecima...nema od tog nista.
ovaj portal je postao prevodilacki portal. nemaju nijednu svoju vijest sa trerena. samo zavrni jezik i prevodi sa drugih portala.
Ovo je najveća odvala.Da bi mogli uvesti ove sankcije neko drugi mora povećati proizvodnju drastično a to je trenutno teško očekivati, ili će jednostavno morati kupovati tu istu iransku naftu od neke treće zemlje tj posrednika koji će naravno uzimati proviziju.
budali dat atomsku,,,, hmmmmmmmmmmm
Steta tako lijepa imena, ne zasluzujes da ga nosis.
Ne znamo ko napada nejac, zene i dijecu. Ko je hrabar kada je u copori i napada jednoga ili kada popije 2 litra ra.kije. Pa ce.t.n.ici naravno.
Je li taj tvoj šejtan ramadi ikada pokazao i dokazao i sa jednim snimkom svoja ubistva??? Ili možda svojim laprdanjem diže moral US vojsci? Ako nisi čuo za JUBU, evo malo da naučiš: http://vimeo.com/26902861 http://vimeo.com/1005154 UŽIVAJ ;))
@diinnoo Zelimo ti sve nabolje Dino na allllahovom putu i da budes prvi shehid u Iranu...i ne brini goreka ce te cekai 72 pedercine koje su se skolovale kod arapskih hodza u mejtefu i razvalit ce i bulju ko kontejner..., masala... Odlazi, Europi je puna kurbla takvih kao ti...