Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"uz saglasnost svih 28 članica EU-a" :-)) Ni Kominterna nije bila sloznija. Neka vidi Kim Jung-un da nije samo kod njega sve jednoglasno. Meni se najvise svidja sto su sve zemlje EU ravnopravne i sto samostalno i potpuno slobodno donose politicke, ekonomske i druge odluke. I jos mi se svidja sto ce gazda iz Vasingtona biti zadovoljan ovom odlukom. Kad dodju u posjetu Americi, pustice ih Obama da trckaraju po travnjaku ispred Bijele kuce.
Samo da ih ne podijele na entitete, tek su onda naj.ebali
Yebo mater,koliki su ovi retardi i robovi,s obzirom na to koliko su izvozili u Rusiju samo sebi stetu prave,zbog Cemerike i Jizzraela.Gade mi se.
https://www.facebook.com/RTnews/posts/10153193063594411 bye bye petrodolar