Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma europa ko eurpoa na kraju ce sama sebi pasti u stomak neg hajmo se mi okrenuti istoku nasoj braci :D
Kako sam razumio i na vestima da bih mogli samo Island i Hrvatska uci u EU i to je prava odluka,a Srbija ce ostati tako mala da ce sva stati u jedan grad koji se zove Den Haag.Jako mi je zao ali mi Srbija postaje kao NOKIJA!
Hajde prvo da napravimo balkansku fudbalsku ligu,pa cemo dalje da vidimo.
Ma treba zvat Stipu Mesica (mufljuza) da pomogne EU da se izvadi iz belaja. Stipe je, kao sto je opce poznato, vrhunski strucnjak za sve i nista a narocito za rusenje (sto gradjevinskih objekata sto drzava i slicno). A sto se tice uuropske perspektive sve je na dugom stapu...na jako dugom stapu sto se tice BiH (jer objedinjuje minuse koji se spocitavaju i Turskoj)... A i nije neka velika sreca biti u drustvu tog europskog klana... sada nam ej grozno a jednom kada i ako udjemo u EU racunajmo da cemo bar 20-ak narednih godina biti u jos goroj situaciji. Nego, raspisati oglas o potraznji nekoga ko moze daujedini ovo ljudi na brdovitom balkanu...pa sta kosta da kosta...
sokrat, ajde ne budi patetičan. Europa je takva kakva jest: ili islam ili Europa odlučite se. A Bošnjacima je pametnije prilagoditi se nego glavom kroz zid. Jest da Bosanci imaju tvrdu glavu ali svejedno se bojim za vas i zid je tvrd :)
admine popushish nam napišem text A4, i onda ne prihvati i izbriše je...rbo vas taj filter
znaci poslije srbije k***c ostalim tj muslimanima?fino sto bih-a ima dobre politicare,nema sta vidi se ishod etnickih cisenja bosnjaka,tihic,silajdzic,lagumzdija itd.ce moc putovat a ovce bosnjaci koji su glasali za njih ce ostat u palestinskom tvoru koji su stvorili bosnjacki politicki lideri,genocid tvorevina,srbija.bosnjaci gutajte,sutite,i cekajte milostinju,a po nikakvu cijenu nemojte izac na ulice i protivit se oavkvoj sramnoj odluci eu-e,vazno je da je ona ratnim zlocicnima i srbiji otvorila vize a tebe sto ce stavit u geto nema veze i tako si glup da ne vidis dalje od svojeg nosa...dobili ste sta ste i zasluzili,godinama glasate za one koji rade za veliku beogradsku politiku na po svku cjenu pa i unistenje zemlje bih-e...jesi evropo cinicno mizerna ali i krvava,od holokosta pa do krstaskih ratova,od kolonija pa do genocida bosnjaka,lijepa evropska hriscanska demokracija...