Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U oravu si.A i demokratja lako sklizne u fasizam, ako pretjera u svojoj revnosti. U svakom slucaju bice: Veliki Brat Te Gleda !
tako i treba
daleko bi ti dogurao s demokratijom tog tipa
Pušači su PSIHOPATE i OVISNICI. Živi mrtvaci ZOMBIJI. Korov društva.
Imaju barovi za pušače u Holandiji alahimanet zbogom i doviđenja.
Nije demokratija da se svima ugodi nego diktatura većine 50%+1 100 udaraca bičem za pušenje a kamenovanje za pušenje na javnom mjestu i problem riješen.
ne kontam sta pusaci uopste imaju trazit na javnim mjestima. kao da su nekome interesantni. ostanite kuci, uvijte se u sterilan zavoj i strahujte od smrti. hahahahah
a zasto se drzave EU ne odreknu visemilionskih zarada na pusacima, i ne zabrane prodaju cigareta? zasto se ne zabrani i konzumacija alkohola onda, podjednako je stetan i jednako lose utice na ljude koje ne piju (otac alkoholicar, majka i dijete u gipsu). ovo je sve samo jedno veliko prese...anje. slazem se da je normalno zabraniti pusenje u ustanovama, javnom prevozu, slasticarnama, restoranima, ali zar ne bi bilo normalno napraviti i barove za pusace i za nepusace, tako da se svima ugodi? pa, ko voli nek\' izvoli, a oni drugi neka se ne bune..
Je li Isus bio pušač? Je li Muhamed bio pušač? Je li Ali bio pušač? Zabranimo pušenje!
Ovo je ogroman problem u BiH samo što je mentalitet našeg naroda još uvijek na nezavidnom nivou pa se pušenje na javnim mjestima smatra normalnim....nadam se da će donošenjem ovog zakona (čitaj \"kad te odalami po džepu\" ) napokon biti lijepo i ugodno i nama nepušačima sjediti u restoranu,kafiću,slastičarni.....
hajd ne rise tita ti, ovo nesto ko gej parada, mi,lion vaznih stvari od cigara
To treba zabraniti i na otvorenom i na zatvorenom, bolesni degenerici neka duvane u kući a ne pred svima. Šta mislite da dijete vidi čovjeka s cigaretom, jel treba da pomisli da je to normalno.?