Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo tako \"GM\" , gen.modifiani kukuruz,klonirane zivotinje,florisana voda,globalna kontrola uma, mikrochipovi ........ne to nije bitno,vazno je ko je sinoc pobjedio u fudbalu,najnovija prevara u nekoj spanskoj sapunici,cijena cigara itd. Mi smo vec napola robotizirani,umno zaostali,.....Mozda ovaj narod ne treba ni zaliti !?
Kad jedes krompir GM jedes u isto vrijeme gene od gospodina misa...tj,buduce generacije ce bit ljudi-misevi,jludi-zecici,ljudi-slijepi misevi,ljudi-paukovi,ljudi-ribe,ljudi-krokodili,itd...sve ce postat al vise bit nece ljudi!