Njemačka spašava eurozonu
0
Evropa ponovo izbjegla katastrofu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@strikan: nema nista dzaba! Grci se sad smiju, hihihi, jesmo im nag.uzili, opet nam daju lovu, a dobice komade papira za otoke, plaze, maslinike.. Stara semitska prevara, ja tebi papiric, ti meni kamilu.
ima tu nesto veliko u tim bailoutima, ali ja ovdje sabiram i oduzimam i nista ne razumijem jer ako Njemacka ima visoku stopu zaduzenosti (83% od drustvenog bruto proizvoda) sa dvije hiljade i cetiri stotine i cetrdeset sest milijardi USA dolara ($2446 billion) koje duguje boga pitaj kome, eee pa odakle joj iz piiiizde strinine tolike pare da ih daje Grcima, ili mozda u duhu globalizacije kupuju grcko more i otoke za Njemacke turiste, pa pozurili da to ujagme prije drugih... zivi bili pa vidjeli ovako ce i buduca Hrvatska EU obala biti na vikanje, a ko da vise bi\'ce njegovo
Koje smo mi srece pa nismo u EU...??? Ode sve u 3pm
sreca pa parlament nije usvojio malom vecinom. velika je veca :p
kako samo lažu ,traže izgovor da uzmu i ovo malo suvereniteta narodima
prokleta je evropska unija
boli kit@ grke sad imaju da troše !