Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed u LUDU BUDUCNOST. Prije UMRES nego sto se RODIS. Dragi MOJI piramidni IDIOTI (Sarajevo-XXX). Mislite li vi POPRAVITI glupost koju ste napisali ? Ili vas je sve ZACARAO PIRAMIDNI HARAM-BASA svojom naukom, u kojoj sve moguce... 1 + 1 = 111 3 - 3 = brdo brdo +- 2x(vrh) = sucur Allahu prnu + zv - DFG = prt i slicnu nauku
Citat: \"Pariz je napustio zapovjedništvo NATO-a 1996. godine, a u njega se djelomično vratio 90-tih godina\".... Pa to LOGICKI PROZLAZI da su se VRATILI prije NEGO su ga NAPUSTILI. Kvaka je u tome da je Francuska NAPUSTILA NATO za vrijeme De Gola, a da se je (VJEROVATNO ?) devedestih djelomicno vratila u strukture NATO pakta. Pored OVAKVIH \"novinara\" (Sarajevo-X) i njihovog \"ovakvog\" pisanja, i slicnog \"naucnog\" pisanja o tzv \"piramidama\", nije nimalo cudno da nam narod postaje sve BLESAVIJI i BLESAVIJI.
Ti je rekao Francuski patuljak.
Tako je živio govornik!!