Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paščar asad je čitav život radio protiv muslimana, a na zadovoljstvo kjafira. I gle čuda(!), odjednom mu kjafiri okreću leđa i kažnjavaju ga ... stoka stočna nije sebi mogla utuviti u glavu da - sve se vraća sve se plaća. Izdajnik paščar nije ni zaslužio ništa bolje - daleko bio izdajnik paščar i njegovi simpatizeri!!!
Evo vam malo nesto novoga, pa procitajte: http://www.advance.hr/vijesti/analiza-energetska-pozadina-sirijskog-sukoba/
PA mozete vi sta hocete ali ASADU NEMOZETE NISTA , ZIVIO ASAD I SIRIJA:
da mi je samo znat kome li su odmrznuli gadafijeve hosnijeve i racune onog pakaša iz tunisa :) vjerovatno sebi :)
EU zamrznula Assadu racune, a otvorili 1000 novih tekucih racuna \"pobunjenicima\" iz Turske, to ce definitivno donjeti mir u Siriji, pitajte Carla Bildta, on sve zna.
Odličan fol za zaradu, \'civilizirana\', \'kulturna\' Evropo.