Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
ja licno smatram da smrtna kazna ne rjesava nista, i protiv sam smrtne kazne. sto se tice indonezije, malezije, singapura, na svakom cosku su obavjestenja da za trgovinu drogom slijedi smrtna kazna. dakle svi oni su znali za to. a traziti od indonezije da stavi moratorij na dalje izvrsavanje smrtnih kazni je licemjerno. pa u americi pogube vise kriminalaca a i nevino osudjenih nego u indoneziji, jos imaju razlicita ubijanj, od gasne komore, elektricne stolice, smrtonosnih inekcija, vjesanja, streljanja..eto dokle su dosli, a cijela eu suti o tome. sramota.
Kako to da nikada EU nije predložila nekim SAD državama istu stvar. Brinite se malo o rješavanju svojih problema. Još ratni zločinci nisu procesuirani u BiH.
Indonezija na kraju svijeta, ne vidim po čemu je to bitno za EU ...
Pa nek naprave sporazum o ***rtaciji evropskih kriminalaca nazad u EU il tako nešto, a ne prekrajat zakonski sistem jedne daleke države.
Da Bog da takav zakon bio u cijelom svijetu.
Gdje je problem sa smrtnom kaznom u Indoneziji? Ako su narkotici zabranjeni, a cijeli svijet zna da je u Indoneziji kazna "odrubljivanje glave", onda mi nikoga nije zao! Kome se ne svidja taj zakon, nek ne ide u Indoneziju i ciao raja!
Naravno da ce se Indonezija povinovati zahtjevima EU jer i zemlje EU konsultuju Indoneziju kad donose svoje zakone. Tako su dobile punu podrsku Indonezije za homoseksualne brakove, legalizaciju "lakih" droga i prostitucije. EU i Indonezija kao dva brata rodjena.