Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto oni stalno planiraju sankcije a nikako da ih uvedu,dami je da vidim kako i to izgleda i dal ce Iran ustvari sta da osjeti od toga, cisto sumnjam al et..
EU MOZE POPUSITI IRANU SA NJIHOVOM DOZVOLOM;BOLJE DA BRINU SVOJE POSLOVE KOD KUCE::::ZIVJELO NEZAVISNO KOSOVO HEHEHEHEHE
Malik takve vas volim! Sto vise to bolje. Meni manje posla!
tako je tarice. evo iz protesta sviha nas nazad kuci za Bosnu iz mrske nam i drske kjafirske pogane evrope. treba hin pokazat!
Bravo EU
hajmo hin bojkotirat majku him kjafirsku evropsku. necemo vise kupovat evropsko, samo od brace turaka nek se honi razvijaju i nek budu jaci od evrope.
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA... Mogu oni samo sebe sankcionisati