Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najviši zvaničnici vodećih zemalja EU, francuski predsjednik Holand, britanski premijer Kameron, njemačka kancelarka Merkel i drugi, odlučili su uvesti embargo državi Izrael nakon neprestanog kršenja rezolucija Vijeća sigurnosti UN i flagrantnog kršenja ljudskih prava okupiranih Palestinaca. U obraćanju javnosti predstavnici EU naveli su da ih je na ovakav korak navela i činjenica da Izrael već godinama ilegalno gradi naselja na okupiranim palestinskim teritorijama u kojima živi više od pola miliona naturalizovanih lzraelaca, te da u svojim zatvorima drži preko 10.000 zatvorenih Palestianca, koji nisu nizašta optuženi. U okviru embarga EU će pored bojkota proizvoda i proizvođača koji pomažu i sarađuju sa terorističkom državom Izrael, raskinuti sve ugovore sa američkim nedonoščetom i najoštrije sankcionisati svakoga ko pokuša narušiti embargo! - Zvuči nevjerovatno zar ne, jer danas nije 1.april? Ovako BI TREBALA izgledati reakcija "demokratske EU" i UN, umjesto toga samo "oštre osude".
Da nije zalosno bilo bi smijesno! Pa vecina zemalja te EU su svoje jevreje transportovali Adolfu na izvolte!
Osudjujte vi do sutra to ce se nastaviti a koliko vam je zaista stalo pokazuju vasa djela, tj. ne radite nista da bi ste sprijecili. EU i UN samo se*e svugdje po svijetu a jedino za sta su sposobni jesu bombardovanja avionima i ubijanje civila.
ilegalna gradnja se u svim sredjenim drzavama rusi ! zamislite samo koliko bi trajala ilegalno sagradjena kuca u Njemackoj, Austriji ili Engleskoj !
@am.pak.3 prco ti svu mamu ko sestru konju debilski....
Sijo Rafidijo, kaj te opet muci ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja i onda muslimani stoka i teroriste : ))) ..
Pa oni su i krivi (fašistički EU, NATO, zapad itd), za ovakvo stanje u svijetu !!!