Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka vrate palestincima oduzeto i eto mira
ovo je žalosno svega mi....koja je kuja ova UN....oni izrael guraju....
Evropski eksperiment- stavis macku, cuku i par miseva u kavez i zamoli ih da budu fini kao sto bila 'slozna braca'.
ama Zidovi ce biti odusevljeni ovom ponudom....kao da vec nemaju sve privilegije.
Ma inibse vise voke rokati nego hljeba jesti, kakva pomoc od eu pa Izrael je moze kupiti cjelu ako vec nije njihova....
Izjava dana: "Ja sam ZA eutanaziju. Mi se naime prvo trebamo pobrinuti za LJUDE. A da bismo se pobrinuli za ljude, trebamo se prvo založiti za eutanaziju DŽUKELA... na vlasti." Nj.V. Omerbašić http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Palestina predstavlja savjest čovječanstva, gdje se jasno može vidjeti ko je u pravu a ko nije, ko voli pravdu a ko vlastite interese i nepravdu. Oni koji podržavaju Palestince su na strani pravde, a oni koji finansiraju i podržavaju Izraelce su na strani nepravde. Nema mira u svijetu bez pravednog rješenja za Palestinu, a jedino pravedni rješenje jeste da se ona u potpunosti vrati Palestincima. U Palestini se u posljednjih 60 godina provodi javni holokaust i stanje u njoj jeste najbolji pokazatelj kakvi pojedinci i sile vladaju svijetom.Na dušu im bilo.
izrael već ima dobre odnose sa EU. zašto bi se bez veze "žrtvovali" radi drugih
nema nikakve sumnje da je pitanje sta je zapravo upakovano u ovu ponudu i inicijativu za mirovne pregovore ali je ipak za pohvalu da je neko konacno bar neke stvari postavio onako kako zaista stoje pa tako treba i posmatrati ovo upozorenje protiv gradnje novih jevrejskih naselja. mozda i bude imalo nekog efekta na mirovni proces.
Gdje ste bili proteklih 60 god. EU i njihova anti-muslimanska politika.
heheheheh sto se nasmija slatko nema fjke nema jata bez jaseja ajafata
Cigani, jevreji i srbi - niža ljudska vrsta,,,,,,,,,,,treba to potrijebit i iskorijenit
bogami je tebi babo bio glavni urednik u jasenovcu
Nije babo, već dedo i ponosim se tim
Najefikasniji nacin mirovnog podsticanja.