Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo i mi na trebevicu kazu vulkan,ugasen,samo ceka da se aktivira,ako se aktivira neka ide tamo prema lukavici,nekako bolji je pad :)
čuj lava prekrila nebo.
što slabijih što jačih potresa ima zadnjih dana i tjedana po hrvatskoj i crnoj gori. to je bila najava za erupciju etne. a i kad erupcija završi, tlo će se još tresi i "smirivati". kad se etna budi, cijelo područje se trese.
aaaau lepi vatrometi pravu tamo u italiju
eee ljudi sta mislite o ovome (molim bez pogrdnih komentara...ne vijedjam ni ja nikome ono sto mu je bitno...) http://www.youtube.com/watch?v=6WvHMNuhH3Y
Pčelice Šta imaš koga moliti, pusti ljude nek' pokažu ko su i šta su ! ; ))) Big LIKE !
PS:odvojite ovih 12-13 min i poslusajte je cijelu stvarno je prelijepa... @burnbabe ipak mi smeta kad neko opsuje Boga ili Kur'an...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pa dokle ces vise eruptirati po ovom napacenom narodu, nemas to pravo!
Etna ejakulirala.
zemljotresi,vulkani,...jos nam samo trebaju komete na zemlju udarati... :(
ne trebaju:)
hhhhh jah nebi trebali... :/
sa lavom se se treba zezati...
ma ovo je elektrana u Kaknju.
Ma neko baklju zapalio