Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo ona što voli sve što vole mladi ?
1.) faza rat Rusije i Ukrajine 2.) faza 39 zemalja salje vojnu pomoc Ukrajini 3.) faza NATO zemlje ulaze u Ukrajini i polcinje direktni konflikt. 4.) faza nukearni rat jer Rusija ni pod razno nece biti porazena a da Zapad uziva. Dakle, WW3 je vec poceo.
Kakvi debili upravljaju EU. Strašno!
Pripremite se!!!
Radi guza ko meduza. Zna da je ona sljedeća na udaru pa pokušava uvući čitavu Evropu u rat. Neće Rus dirati Španiju Luksemburg i slične.
budala
zar ima pobjednik u ratu??? ko i malo razmislja zna sta hocu da kazem
Dolazite i vi na red tako reci
Haj što je mala glupa ko daska..kako poraziti rusiju bez upotrebe nuklearnog oružja. Tj treći svjetski rat se mora desiti ako želite poraziti Russia
Pa ne moras je osvojiti nego poraziti u Ukrajini i natjerati da se povuce
Ja mislim da je Klix najpopularniji portal u Srbiji
koji je nacin da rusija ili bilo ko izgubi rat .
Samo papirom i olovkom
Ja ne znam u kojem ova svijetu zivi...kakav poraz Rusije, kako Rusija moze i na bilo koji nacin izgubit sa 150 miliona ljudi, svim mogucim resursima, atomskim bombama, te ovima na vrhu drzave koji ce po potrebi zrtvovati sve moguce muskarce za pobjedu... Vec su sad svi na gubitku, ukljucujuci i Rusiju, ali njih zaboli briga. U Americi ako Biden napravi glup potez svi se brinu jer moze izgubiti naredne izbore, toga nema u Rusiji.
Bravo. Gazi agresora
Sretno ti
Da bi se mozda porazila Rusija treba treci svjetski rat. Mozda je lakse odgovoriti na pruzenu ruku Rusije i urediti svijet da svima bude potaman.
Estonia one point, Lithuania two points...Germany twelve points
Ja samo znam da koga je klix podržavao taj uvijek izgubi. Nego gdje je narko diler Mektić, zvijezda klixa ?
Čuvaj se Kajo draga.Čuvaj se Rusa.
Je li nju neko obavjestio da Treći svjetski rat uveliko traje i lomi se preko ledja nesretnih Ukrainaca i Palestinaca ???