Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e lijepa estonija...
nasi te ganjaju i hapse za cenera ako ne platis xD
Tako se ponašaju civilizirani narodi kad se oslobode komunizma i/ili sličnih psihopatskih ideologija...
I kod nas ce cim se rijesimo kriminala u drzavnoj sluzbi i zaostalog mentaliteta u narodu. Imacemo autoputeve kao i ostatku Evrope, taksisti nece traziti 35 KM od turista sa aerodroma do bascarsije, imacemo svijetski kup u skijanju na Bjelasnici, rijeke ce nam biti ciste i necemo puniti gorivo na pumpama Osman Oil i slicno. To je samo moja pretpostavka, ne treba se buniti niko.
Estonija nema ni jednu nuklearnu centralu al ne birni, planirali su jednu izgraditi do 2023 pa ćeš tada biti u pravu ;-)
To ne mogu ''svi znati'' jer je to jedna TEORIJA koja nikad nije dokazana a služila je samo i jedino zato da bi Englezi 'dokazali' da su Crnci na nižoj razini od njih te ih serbez porobili, babunčino neuka.
niko ne vjeruje da je covjek nastao od majmuna, SVI TO ZNAJU osim bradatih vehabaša i seoskih mutevelija
Moze im se imaju jeftinu struju iz Nuklearnih centrala...! Za ove usluge gradjanima ...,to je bagatela...!
@sijalica Upravo tako, narod će porezima to da plaća. Ali eto, hajmo čitati komentare ostalih mo­rona koji misle da je ovo znak "napretka".
Jest dobro biti državni službenik u Estoniji. Ako ima neko ko može tamo da me zaposli dam mu 5000KM gotovine i guzice 7 dana besplatno.
haahaahah eee jarane ovo da procitaju nasi politicari odmah bi ti bio zaposlen na izmisljeno radno mjesto :D
@x bas tako mi smo bili samo tranzit zona...za špijunske igre...pa i njihova medjusobna TRGOVANJA i DIPLOMACIJU ...ali vjerujte da smo to i dan danas...puna je špijuna ova bosna raznoraznih svjetskih mešetara i ublehaša i sa istoka i sa zapada... njima svima odgovara ovaj teren ova podloga i ovakva nacija...a ne prosperitet zato prosperitet ovdje nikad svjetlo dana ugledati nece!
Jugoslavija je bila komunisticka, dakle a(nti)teisticka (pod prijetnjom zatvorom) drzava pa je opet bila obicna rusko-americka kur.va od drzave koja je nestala cim je nestala potreba za tranzit-zonom izmedju istoka i zapada
eto kako se od državice postaje MEGA DRZAVA. A ne kao mi, primitivni i bolesni balkanci.
Pa i kod nas ti je 95% gradjana ateisti. Jos vjeruju da je covijek nastao od majmuna, a i ponasaju se u skladu sa tim XD
i jos gore od tog :)
tako to radi estonija, zemlja sa najvise ateista!
Taj tvoj Milorad je tim Rusima dao guze za velike pare, ali mi samo nije jasno sto ti svoju za dzabe dade i sad im jos i placas da te handre u (nekad-bio-zdrav) mozak...
"...koje je estonska vlada kupila državnim službenicima u 2011" aaaa zato je to dzabe
Stvarno je BiH isprdak....