Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Escobar persona non grata, stara ofucana dilercina u odijelu
Escobar i Chollet su u BiH unijeli etničku neravnopravnost gdje glas Bošnjaka vrijedi 1/4 glasa Hrvata.
Jel makar naveo da samo Bošnjaci kad djeluju, to je blokada i treba rješavati mimo njihovog interesa, a Hrvati i Srbi kad djeluju to je konstruktivno, treba dodatno pogurati? Kad hdz koči 4 g to je simpatično, kad sDaf koči 4 mjeseca to kolaps, anticivilizacijski?
nista novo za krizare, 92 bosnjacima embargo, nek se ne odbrane od cetnika, bosnjo pamet u glavu
Lazljivci!
Nevjerovatno pred kim neki nasi Bosanci iz SA poginju glavi :(
klosari sa platnog spiska vucica i dodika.
Gnjide lažu vlastiti senat.
Ovaj pas stalni je posjetilac cetnickog kluba u cikagu cak ga je prosle godine i kamera snimila kao gosta u srbskoj crkvi u cikagu. I to sa sirokim osmjehom i dobro raspolozen sto govori da je domaci tamo
Nešto se niste bunili kad su Pederko i Petrušenko koristili Bonske ovlasti i donosili odluke koje su vama išle u prilog pa je od pariteta u vladi FBIH(pola Hrvata pola Bošnjaka)uvedeno da bude 8 Bošnjaka 3 Srbina(koje su naravno birali Bošnjaci) i 5 Hrvata......Godinama birate u Dom naroda u FBIH sve Bošnjake ,sve Srbe i Ostale i barem 5-6 halal Hrvata(Anel,Edim itd.)pa vam je i to malo
ovaj narkos escobar ima facu lojkavog čede
Sve izjave i postupke desperadosa Escobara i Cholleta treba propustiti kroz Orvelovo sito. Tako kada oni najavljuju borbu protiv korupcije onda znajte da će u vlast posaditi najkorumpuranije ministre, tužioce i suce. Kada govore o građanskim vrijednostima onda znajte da nameću etničku segregaciju, kad govore o demokratiji onda se igraju rušenja ustava na 1 dan kad im odgovara. Riječju sve što govore samo pomnožite sa (-1) i to je to.
Nešta se iza brda valja,Palestinizacija možda,😎🤔🤔
🤣. EPP iz “ kako bi mi ručali” kabineta .
Bošnjaci vode pogrešnu vanjsku politiku. Orjentirani su na Arape i Turke i onda se čude što ih nitko u EU i Engleskoj i USA ne voli. Predstavljavlja ju ih Komšić, Bakir, Džaferović … i čude se što posvađani sa susjedima i što nemaju kontakata ni sa kim. Osim togaizgubili su svaku mogućnost suradnje sa Hrvatima otkad su im počeli birati Komšića.
Minusi su zato što istina najviše boli.
Ljudi su u pravu. Eto imali smo etnonacionalnu SDA na vlasti, pa su epilog svega bile blokade i priče o ratu. Ni o čemu se drugom nije pričalo. Sad se bar priča o ekonomiji.
Dusmani Bosne
U Stejt Dipartmentu ima baš puno ovakvih kriminalaca ali provaljeni su, sad će biti Letsfotelja. Murphy se ušutio, ko biva nije on ni luk jeo...Der Hohe Rep mora da leti iz BiH dok ne napravi štetu nakon koje se zna šta slijedi...Bravo lobisti, provalili ste ove korumpirane manipulatore.